Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam atomizer ali beker kupljen iz raske prosle godine kupljen radi odlicno , 14 punjenja isprska bez problema bar kod mene, stim da bi sa atomizerom bilo manje jel se kaci na bateriju od prskalice i mislim da ti je to nepotrebno za vinograd. Sasvim dovoljno i lepo radi i bez njega. koristim za vocnjak sa teleskopom kupljen je uz nju.Beker sa nekim aku atomizerom oko 7500din.komplet.dal koristi neko?razmisljam za nove zasade vinograda da ga koristim ove i sledece godine
Imam Moravinu 100l, stoji u rezervi. Sve ok funkcionisalo dok sam radio sa njom iz 84e je godine. Ako ti nije frezan vocnjak i nije mekano to funkcionise zbog manipulacije samog bureta. Razmisli o kupovini polovne moravine ili mio standard pumpe ima za 100njak e ocuvanih i funkcionalnih primeraka. Ako je bure 100l pa nemoras ga puniti vec samo do pola, dvaput.Pa ima li iko bilo koju prskalicu na kolicima od 50 litara.