aaaaa_12345
Član
Ove godine se otvorio i kupio za 40ak eura AGMovu neku leđnu aku a može i ručno. Mislim da je 12l spremnik. Sezona samo što nije počela, vidjećemo kako će se pokazati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj malo slika i objasnjenje.
Kako to izgleda, može li na 420 stihl prskalicu?Vrlo radu ću sve napisati samo mi recite šta Vas konkretno zanima
Da li si probao da malo šaraš sa diznama . Ja ih imam od 0 ,5 do 2 mm pa ne znam kakva su iskustva i preporuke kada se koja od njih koristi .Deluje mi da je malo jači ler gas ali necu da se trenutno sa tim igram . Uputstvo koje sam dobio uz Atomizer SR 420 je za siromasan i nikakav .Dobro veče kolege, montirao sam kit, radi odlično! U vertikalnom položaju prska. Jedini “problem” koji sam primetio je da moram da dam jači gas da bi sve to radilo. Dizne su bolje nego fabričke. Ako trebaju neke slike samo recite.
Dodas jos 20 .000 i kupis Stihl... Mnogo vise ljudi ga ima i lakse ga je za odrzavati zlu ne trebalo .Pozdrav Drugari . Sta mislite o
Cifarelli M1200 profesionalni leđni atomizer
? Kod nas za oko 70 000 dali se isplati dali je dobra kupovina ?
Najbolje na trzistu sto se moze naci je Cifareli. Sad oko odrzavanja ne znam. Ja sam kupio nemacki Solo i zajebao sam se jer delova ima samo kod uvoznika tako da je muka za popravke.Dodas jos 20 .000 i kupis Stihl... Mnogo vise ljudi ga ima i lakse ga je za odrzavati zlu ne trebalo .
Da li si probao da malo šaraš sa diznama . Ja ih imam od 0 ,5 do 2 mm pa ne znam kakva su iskustva i preporuke kada se koja od njih koristi .Deluje mi da je malo jači ler gas ali necu da se trenutno sa tim igram . Uputstvo koje sam dobio uz Atomizer SR 420 je za siromasan i nikakav .
Koji model jel imas neki klip sa youtuba da vidim kako radi ?Dodas jos 20 .000 i kupis Stihl... Mnogo vise ljudi ga ima i lakse ga je za odrzavati zlu ne trebalo .
Ja imam SR420 . Osim što me pomalo bole ledja od navikavanja na atomizer jer sam tek uradio dva prskanja sve ostalo je OK . Ima puno video materijala o radu sa ovom prskalicomKoji model jel imas neki klip sa youtuba da vidim kako radi ?