aca74
Član
Juče rešio pitanje atomizera. Kupio najskuplhu proverenu varijantu Stihl 420. Kad je bal neka je pod maskama. Nema mnogo da radi ali velike krošnje drveta, pa da radim kao čovek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam podmazivao na one cepove.Prskao sam danas sa caletovom na bateriju villager 16 i mogu vam reci da su to ubedljivo najgluplje potrosenih 100 eur koje je moj otac ikad dao na neki alat.
Potpisujem da je to neupotrebljivo za bilo koje namene te nemojte trositi novac.
Pritisak je i na maks toliko slab da je to presmesno, kao da rucnom za pranje prozora prskam, ili stari princip ledjne na drukanje, nema obrtanja lista, probijanja krosnje, nista, moras da zavlacis stap pa obajavas sto je takodje bezveze i jer su kapi krupne losa dizna pa ne treba da se kupa vec maglom iskovitla.
Ne moze nista ni najmanjem povetarcu.
S onim mozda moze paradajz, grasak i slicno, nesto prizemno i bastica penzionerska, ali ostaje da je i to prskanje nekvalitetno, kako rekoh usled krupnih kapi i potrebe zavlacenja stapa da bi obajao list.
Nikome ne bih preporucio.
Takodje vise ne preporucujem villager. Danas mi je na dm25 crkla pumpa. Pumpu sam menjao posle 2 godine rekli su mi da nisam podmazivao na one cepove. Kupio sam novu za 8500 i redovno podmazivao. Popravke nema, zatvorena je.
Evo posle 2 godine crkla i ova redovno podmazivana.
Od kvarova sam jos ima zamenu creva prve godine jer ono nije crevo vec traka lepljena po duzini. Crevo za vazdusne kocnice sa montazom krajeva 2000 dinara.
Pocelo je prosle godine i da curi kod slavine koju drzis kad prskas. Nema samo taj deo ina samo pistolj. Kupujem za 6500 neku od mesinga cega li mala privreda sa navojem za stelovanje slavine.
Tri puta membrana karburatora po 500 i trosak ruku i goriva izadje 3 soma za 3 puta.
Ukupno sam znaci za 5 godina na prskalicu placenu 18.000 potrosio jos vise od toliko na odrzavanje... I trenutno ne radi, trazi 8.500 soma za pumpu.
Da ne pricam koliko je to puta znacilo i prodala me usled posla prosto mi se smucilo.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk