Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmisljam o kupovini iste. Posavetuj me sta da radim?Uzeh pre neki dan atomizer Oleo Mac MB 80 + booster pumpu i bacih ga u pogon. Mašina baca ukupno oko 7-8m vertikalno (po slobodnoj proceni) ali treba gađati idealne uslove, dakle bez vetra. Prskao sam stabla koja su do 12m visine a efekat ću videti krajem sezone jer je teško sa zemlje oceniti tačnu visinu koju dobacuje. Kad budem u luftu sa vremenom, odradiću test pored zgrade
Mašina je snage skoro 5ks i praktično je "budžet" verzija u odnosu na MB90 koji je identičan Cifarelli-u. Primetna je razlika na izduvnoj cevi a što se tiče snage, jako su blizu.
Hvala na odgovoru i na podeljenom iskustvu. U servisu su malo zategli kontakte na prekidaču za gašenje i sad se ne gasi. Proverio sam za ventil kad sam suzio mlaz i ima razlike. Jedino, da bi lepo prskalo, mora da je skoro pod punim gasom. Da li je to normalno? PozdravVentil je za pritisak pod kojim prska. Razlike nema na oko ali bi trebala da postoji, mozda kao test da suzis mlaz i prskas vodu cistu pravo u vis pa uporedis visinu.
Sto se tice gasenja, villager proizvodi su spakovani u putu na brodu sto ce reci nisu nastelovani, treba da nastelujes ler gas to mozes sam na sajli gasa kod rucice gasa srafom odredis dokle se vraca a drugo razlog moze biti karburator da se pogleda. Jednostavan je nalazi se u kutijici sa poklopcem gde je i filter sundjer karburatora. Nov set za karburator je oko 500 dinara.
Proveri i da li taj model ima dva okrugla mesingana cepa na navrtanje, njih moras puniti mascu i dovrtati tokom godine da bi pumpa bila podmazana, meni je tako crkla a nova za dm25 je 8500
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pola gasa? Ovo moje traži skoro na max da bi počelo da izbacuje nešta što liči na mlaz. I to posle desetak sekundi turiranja u prazno. Da ne grešim ja negde?Ja np taj ventil podesavam spram visine biljke, ako treba da izbaci na vecu visinu odvrnem vise, ako je biljka manja onda dotegnem skoro do kraja, pola gasa i polako da se ne polomim i ja i prskalica. Treba malo prakse da bi se maksimalno iskoristila prskalica a da pri tom ne bacas preparate dzabe a i da ne polomis ledja trceci od biljke do biljke ili kroz red maline. ;-)
Poslato sa GRACE uz pomoć Tapatoka
Videću da nadjem nekog ko ima takvu, pa da uporedimo. Hvala i pozdravCim gas povecas na jace od lera treba da krene da pljuca. Na 20 posto gasa vec treba da prska maglu ali naravno ne jako.
Proveri creva da negde nemas fals vazduh ne znam, a inace je normalno u radu koristiti pola gasa ili jace,po potrebi
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Jel prodat leđni atomizer? Kakvi su utisci o njegovom radu?Da se nebi mucili i lomili ledja prskalica na tockovima VS 30 Vililger.Ja je kupio i prezadovoljan sam,crevo je duzine 10 m,mlaz dohvati i najvislja stabla,mlaznica se steluje,malo trosi goriva i nebole ledja.