Peet
Član
Evo ja cu ti reci da ima i olosa ali ne mozes trpati sve u isti kos jer znas i ti da nisu svi isti! Kod nas ima na desetine koji obradjuju vise od 200 kj i na manje od tih 5 prstiju na jednoj ruci ima i od tih alavih i moze se reci mirodjije koje vole da ulaze preko drugih!Vidis zakon je jako dobro napisan ali stvarnost je sasvim drugacija.Ne ocekujem ja ni od koga odgovore ali ni jednom recju niste napisali kako se jaci sa 100+ponasaju ali za ove 10+iznosite sve.Jedina manjkavost ovih malih je sto ne placaju PIO jel tako?
I ako si citirao moj post znaci da si se meni obratio i recicu ti da gresis, jer nije istina da sam protiv manjh poljprivrednika. Nista drugo osim sto sam rekao da zakupac treba da podigne subvencije i to ne treba da vuce druge teze!
A to sto sam Zoranu rekao za pola krave i par ha to je bilo receno u kontekstu toga sto nema sta ne zna, i kome trebaju subvencije i dali trebaju i po koliko im davati, o protestima da ne pricam, uspesni, bezuspesni i niz stvari, a a sve to preko tastaure i smeta mu svaka dlaka na glavi umesto da ih neguje i sacuva jer godine cine svoje!