jbg jecam dobar zito dobro,drva se spremila,odreko se zalbe,cekaju se novci,samo jos fali ladno pivo sad al mrzi me do podruma iciIzgleda da vi nemate pametnija posla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jbg jecam dobar zito dobro,drva se spremila,odreko se zalbe,cekaju se novci,samo jos fali ladno pivo sad al mrzi me do podruma iciIzgleda da vi nemate pametnija posla.
Pa noć je uveliko.jbg jecam dobar zito dobro,drva se spremila,odreko se zalbe,cekaju se novci,samo jos fali ladno pivo sad al mrzi me do podruma ici
Dao sam ti predlog da se kandidujes za predsednika pa ces menjati zakone kako god ti umes, do tada mozes samo da talasas na tastaturi!apsolutno
to bih prvo doveo u red jer bi onda samo jedan imao sve i bio u pdv ili eventualno vise vas ako se ima preko 200h+ posto su sad subvencije do 100h
ovako raspisete na citavu familiju pa dodate i ujaka eventualno,neku tetku koji hektar ugovorm i teraj
ovako se vara drzava za ogromne pare a vi u dobiti za ogromne pare
e sad ima opet onaj clan sto nije vise sa nama ovde vec samo ima,al to je konkurs pa svi mogu proci
To je vec stvar nesposobnosti ili namere.Nije protiv zakona.
Ali ako gazdinstvo sa 100 ha ims orometi 20 miliona,a gazdinstvo sa 2ha ima 7 miliona nije ni po zakonu, samo sto prolazi.
Vecina gazdinstava u PDVu nema predaju sve robe, niti mala gazdinstva van PDVa imaju pokrice za kolicinu para koja je pustena na ta gazdinstva.
Ne brini ima ko prati i dovodi u red.To je vec stvar nesposobnosti ili namere.
Svi znamo da ima i toga ako neko radi vise a ima nedovoljno otvorenih gazdinstva iz raznih razloga. Ne opravdavam ali ako nadlezni ne vode racuna i dozvoljavaju sve te malverzacije to je onda do njih i ne trebas se ti sekirati oko toga.