Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam isao na izmeni zahtev za subvencije, odstiklirao parcelu pa sam onda izmenio biljnu kulturu, medjutim na drugoj parceli kad menjam biljnu kulturu ne dozvoljava izmenu (isti princip kao i za prvu, odstiklirao pa onda isao na izmenu kulture), kliknem na potvrdi i nista se ne menja niti dobijam neku gresku, nije do interneta, nije do telefona, do sajta je.. Kad udjem u ekatastar pise LICE UPISANO SA MATICNIM BROJEM: NE (crvenim slovima NE), jel mozda to pravi problem ili je nesto drugo?

Objašnjeno je u ovoj temi, npr na strani 421. Zaprati je jer ovo ti je stara tema i uskoro je niko neće ni pogledati.

Ja sam isao na izmeni zahtev za subvencije, odstiklirao parcelu pa sam onda izmenio biljnu kulturu, medjutim na drugoj parceli kad menjam biljnu kulturu ne dozvoljava izmenu (isti princip kao i za prvu, odstiklirao pa onda isao na izmenu kulture), kliknem na potvrdi i nista se ne menja niti dobijam neku gresku, nije do interneta, nije do telefona, do sajta je.. Kad udjem u ekatastar pise LICE UPISANO SA MATICNIM BROJEM: NE (crvenim slovima NE), jel mozda to pravi problem ili je nesto drugo?
U ERPG-u udjite na parcele na kojima zelite da promenite setvenu strukturu, kliknite na izmeni podatke o kulturi,izvrsite izmenu kulture i to potvrdite.Ako se ne izvrsi promena, izbrisite biljnu kulturu i ponovo je dodajte.Tek kada ovo odradite idete na e podsticaje ,udjete na vas zahtev i izaberete izmeni zahtev,i unesete sve parcele i podnesete nov izmenjen zahtev

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh