Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Ti si tezi od panja! Vidis li ti da se cela prica vrti u kontra smeru od vas nekolicine kome smeta sto i oni sa 100 ili 100 + ha dobivaju iste subvencije kao i manji! Sve je to suprotno od onoga sto pises!
Nisam nikad procitao ni od jednog clana foruma koji radi vise da je protiv toga da i vi dobijete subvencije dok u suprotnom svakodnevno citam kako veci mogu bez tih subvencija i ne treba im davati!
Otvori um i oci i citaj sta se pise a ne leprsas i saras u tvojim snovima!
lupio si ogromnu glupost

svaki manji poljoprivrednik mora dobijati vece subvencije,ne abnormalne vece prema vecima ali neka gategorija mora postojatii da bi bio konkurentan onom vecem jer kad mi mali propadnemo docemo do vas srednji a onda ce ti sve biti dzabe

tada ne bi bilo ni zakupodavca i zakupca,vec samo usluge koje su tri puta bolje nego da budes arendas---al treba malo i razmisljati o tome

isto tako i pio fond
neko ko radi 10h i neko ko radi 100h nemoze biti ista uplata
onom do 10h mora biti manja,a onom ko ima 100h ista sadasnja primer al taj ako ceka penziju neka proda odma sve sto ima i spasi sebe i clanove porodice jer mu bas neide gasdasag

uplatice vam ne brinite
10 do 20dana posle prihvacanja resenja

koliko sam ukapirao idu opet ko je kad slao zahteve za onih 18hilj pa jos onda ko kad prihvati pa plus zalba

Ti si tezi od panja! Vidis li ti da se cela prica vrti u kontra smeru od vas nekolicine kome smeta sto i oni sa 100 ili 100 + ha dobivaju iste subvencije kao i manji! Sve je to suprotno od onoga sto pises!
Nisam nikad procitao ni od jednog clana foruma koji radi vise da je protiv toga da i vi dobijete subvencije dok u suprotnom svakodnevno citam kako veci mogu bez tih subvencija i ne treba im davati!
Otvori um i oci i citaj sta se pise a ne leprsas i saras u tvojim snovima!
Prelistaj malo te teme pa ćeš videti da pišu samo ti si ubeđen da ne pišu.Nikad se ja neću javiti dok se ne spomenu HOBISTI.Ja iza svake moje reči stojim.Gde ispunjavam uslov,dobijem,gde ne ispunjavam uslove ne dobijem ali postoje neke stvari koje treba promenuti.

Ovde samo drvlje i kamenje na one ljude koi daju zemlju u zakup jer mnogo traže, i mnogo su alavi.Ispada da treba dati zemlju đabe da se veliki ne bi ljutili. I par pitanja za ove koi kupuju.
1.koja je po vama realna cena i uslovi?
2. Koliko bi vi tražili za vašu zemlju?
3.Zašto i dalje kupujete ako je skupo?
4. Da li planirate da radite samo svoju zemlju?
Samo da napomenem niti prodajem niti kupujem zemlju ja sam neutralan.
Još niko ne daje nikakav odgovor?

Gde se to proverava, datum valute ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Uputstvo​

1. Posetite platformu ePodsticaji
  2. Kliknete na Prijavi se
  3. Kliknete na Podneti zahtevi
  4. Kliknete na Detalji (Broj predmeta: xxxxxxxxx 2024 xxxxx xxx xxx xxxxxx
    Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2024. godinu)
  5. Isplate (Valuta plaćanja)

Poslednja izmena:
lupio si ogromnu glupost

svaki manji poljoprivrednik mora dobijati vece subvencije,ne abnormalne vece prema vecima ali neka gategorija mora postojatii da bi bio konkurentan onom vecem jer kad mi mali propadnemo docemo do vas srednji a onda ce ti sve biti dzabe

tada ne bi bilo ni zakupodavca i zakupca,vec samo usluge koje su tri puta bolje nego da budes arendas---al treba malo i razmisljati o tome

isto tako i pio fond
neko ko radi 10h i neko ko radi 100h nemoze biti ista uplata
onom do 10h mora biti manja,a onom ko ima 100h ista sadasnja primer al taj ako ceka penziju neka proda odma sve sto ima i spasi sebe i clanove porodice jer mu bas neide gasdasag
Te tvoje zelje resi sa ministarstvom poljoprivrede ili sa vladom RS ili direktno sa carom, ali dok ne stupaju na snazi neki drugi oblici subvencionisanja, a vladaju ovi, kako god da su, takvi su i treba se pridrzavati toga a ne izkazati neke puste zelje i daviti na nacin kako tebi odgovara!

Te tvoje zelje resi sa ministarstvom poljoprivrede ili sa vladom RS ili direktno sa carom, ali dok ne stupaju na snazi neki drugi oblici subvencionisanja, a vladaju ovi, kako god da su, takvi su i treba se pridrzavati toga a ne izkazati neke puste zelje i daviti na nacin kako tebi odgovara!
zato smo tu i gde smo
jer upravo vama to i neodgovara da se resi kako treba

ti kukas kome idu subvencije,ja ti pricam sta je vrlo moguce da se uradi prosto i jednostavno

koliko mi se cini po pisanju opet kao i kod one kise,izgleda da ti bas nemas ugovore vec dogovor pa ti sad problem

tako i nam clan prolazio konkurse pa ga pravdali nije ih on pisao itd,pa bio ovde nedeljko iz stiga pa ga procito za nedelju dana kad je poceo da mulja po pisanju

U većini slučajeva zemlju daju ljudi koi su u godinama i nisu u stanju da rade.Ako subvencije pripadaju onome ko radi zemlju onda njemu neka pripada i porez na istu da plati.
Nije problem platiti porez na zemlju u zakupu, veci je problem sto neko ko ne ulozi dinara u istu dobije 28 000 rsd po ha. Bio star ili mlad nije realno da mu pripadne subvencija.

zato smo tu i gde smo
jer upravo vama to i neodgovara da se resi kako treba

ti kukas kome idu subvencije,ja ti pricam sta je vrlo moguce da se uradi prosto i jednostavno

koliko mi se cini po pisanju opet kao i kod one kise,izgleda da ti bas nemas ugovore vec dogovor pa ti sad problem

tako i nam clan prolazio konkurse pa ga pravdali nije ih on pisao itd,pa bio ovde nedeljko iz stiga pa ga procito za nedelju dana kad je poceo da mulja po pisanju
Pevanje vidim da ti ide od ruke, ti i dalje zelje podvuces.
Kao drugo za tvoju informaciju samo da ti bude jasno da su mi 90% parcela registrovane od ukupnog koliko radim a subvencije pitaj se cije su!
Tako da bez baljezgarija molim, samo opusteno!

Tako se radilo, pravdalo se seme, pravdao se veštak, ko zaista seje taj će to da priloži bez ikakvih problema i poteškoća.

Nazad
Vrh