Ima nešto i u zlatu.Neka si ti nama živ i zdrav.Ti što kevću nisu opasniNije ni sve u novcu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima nešto i u zlatu.Neka si ti nama živ i zdrav.Ti što kevću nisu opasniNije ni sve u novcu.
Koje nepravilnosti, sta su gledali, koliko je trajala kontrolaPrekjuče ovde kod nas u okolini vršljala "poljoprivredna" inspekcija, da tako kažem. Bili i kod mog kuma, igrom slučaja bio i ja tamo pa video. Utvrđeno je dosta nepravilnosti između ostalog i oko tih subvencija-zakupa. Šta će biti dalje videćemo.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
To i ja kazem,ali pitanje novca je veoma diskutabilno.Ko ce da nam bude reper za usporedjivanje? Ti , ja ili Kostic iz MK?Nije ni sve u novcu.
Meni jos nije ni stiglo resenje u e-sanduce..U nedelju se odrekao zalbe, vec 3 dana stoji poslat na isplatu, izgleda je prazna ta kasa
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Druze moj, ja ne ulazim dublje u sva ta tvoja pitanja jer nemam potrebe!Postovani kolega uopste nisi u pravu nije rec o kolicini novca naravno ko radi treba da dobije i vise.Vece ulaganje veca dobit i to je normalno ali je problem u samom nastupu jesi cuo mozda da se neki sa 10 h isprecio nekom od 100 h.Jesi cuo mozda da je neko ostao bez subvencija dok je pravilo bilo 20 h a on daleko preko toga.Kako se dele zakupi sa subvencijama ili bez u nasoj okolini?
Ti si tezi od panja! Vidis li ti da se cela prica vrti u kontra smeru od vas nekolicine kome smeta sto i oni sa 100 ili 100 + ha dobivaju iste subvencije kao i manji! Sve je to suprotno od onoga sto pises!Njemu najviše smetaju ovi sa par ha i tri i po krave.Oni sa 500,1000 su OK i tim treba dati sve.Ja bih voleo da se zakupodavcima stane na rep i da moraju da prodaju zemlju ili da je rade pa da čujem priču onih novopečenih profesionalaca koji imaju svoje zemlje par ha a rade stotine.Ima da ujedaju.
Valjda vidis kako se ponasaju,samo trtljaju kako je neko ljubomoran i zavidan na njihov uspehVidis zakon je jako dobro napisan ali stvarnost je sasvim drugacija.Ne ocekujem ja ni od koga odgovore ali ni jednom recju niste napisali kako se jaci sa 100+ponasaju ali za ove 10+iznosite sve.Jedina manjkavost ovih malih je sto ne placaju PIO jel tako?
mnogima...Meni jos nije ni stiglo resenje u e-sanduce..
Ne znam da li jos nekom nije stiglo resenje??
To im je izgleda fetisSto je babi milo....
Mislim da ima nedelju dana kako mi piše poslato na isplatu, valuta plaćanja današnji datum 14.11.2025 ii prečka !U nedelju se odrekao zalbe, vec 3 dana stoji poslat na isplatu, izgleda je prazna ta kasa
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Evo ja cu ti reci da ima i olosa ali ne mozes trpati sve u isti kos jer znas i ti da nisu svi isti! Kod nas ima na desetine koji obradjuju vise od 200 kj i na manje od tih 5 prstiju na jednoj ruci ima i od tih alavih i moze se reci mirodjije koje vole da ulaze preko drugih!Vidis zakon je jako dobro napisan ali stvarnost je sasvim drugacija.Ne ocekujem ja ni od koga odgovore ali ni jednom recju niste napisali kako se jaci sa 100+ponasaju ali za ove 10+iznosite sve.Jedina manjkavost ovih malih je sto ne placaju PIO jel tako?