sinisa1979
Član
Ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ću biti srećan ako mi subvencija bude zarada na arendi ove godine.
Ovde plaćaju 300evra/kj i ostavljaju subvencije vlasniku zemlje.Ti si super , kod mene ljudi placaju arendu 300e+ i ostavljaju subvencije od 18000 dinara po ha vlasniku zemlje .
Samo treba otici na izmenu zahteva i uneti ostale parcele.Kako rešiti sledeći problem? Krenuli smo sa unosom biljnih kultura, izađoh iz sobe na minut a za to vreme dete klikne i preda zahtev a ja uneo samo jednu jedinu parcelu. Da poludim.Kome se obratiti da bi se otključala mogućnost unosa ostalih parcela i biljnih kultura?
Ne vidim mogućnost kako? Kod zahteva stoji primljen.Samo treba otici na izmenu zahteva i uneti ostale parcele.
Ni to mi baš nije jasno. Imaš svoju zemlju i ostvaruješ neki mali plus i onda uzmeš tuđu zemlju u arendu, gde ćeš verovatno imati minus i samim tim umanjuješ onaj plus sa sopstvene zemlje i pri tome se još više naradiš i raubuješ svoju mehanizaciju. Umreću, jednog dana, a neće mi ovo biti jasno.Oni koji imaju dosta svoje zemlje lakše podnose tu igranku.
Imaš opciju "Izmeni zahtev" kod imena ili gde se odjavljujes. Obrišeš postojeći zahtev i predaš nov !Ne vidim mogućnost kako? Kod zahteva stoji primljen.![]()
Nista kontaktiracu eagrar, valjda oni mogu pomoci i otkljucati mogucnost unosa ostalih podataka.Ne vidim mogućnost kako? Kod zahteva stoji primljen.![]()
Zahtev možete da menjate sve dok ne bude pisalo Prihvaćen ili Poslat na isplatuKako rešiti sledeći problem? Krenuli smo sa unosom biljnih kultura, izađoh iz sobe na minut a za to vreme dete klikne i preda zahtev a ja uneo samo jednu jedinu parcelu. Da poludim.Kome se obratiti da bi se otključala mogućnost unosa ostalih parcela i biljnih kultura?
Ne vidim mogućnost kako? Kod zahteva stoji primljen.![]()