sinisa1979
Član
Ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ću biti srećan ako mi subvencija bude zarada na arendi ove godine.
Ovde plaćaju 300evra/kj i ostavljaju subvencije vlasniku zemlje.Ti si super , kod mene ljudi placaju arendu 300e+ i ostavljaju subvencije od 18000 dinara po ha vlasniku zemlje .
Samo treba otici na izmenu zahteva i uneti ostale parcele.Kako rešiti sledeći problem? Krenuli smo sa unosom biljnih kultura, izađoh iz sobe na minut a za to vreme dete klikne i preda zahtev a ja uneo samo jednu jedinu parcelu. Da poludim. Kome se obratiti da bi se otključala mogućnost unosa ostalih parcela i biljnih kultura?
Ne vidim mogućnost kako? Kod zahteva stoji primljen.Samo treba otici na izmenu zahteva i uneti ostale parcele.
Ni to mi baš nije jasno. Imaš svoju zemlju i ostvaruješ neki mali plus i onda uzmeš tuđu zemlju u arendu, gde ćeš verovatno imati minus i samim tim umanjuješ onaj plus sa sopstvene zemlje i pri tome se još više naradiš i raubuješ svoju mehanizaciju. Umreću, jednog dana, a neće mi ovo biti jasno.Oni koji imaju dosta svoje zemlje lakše podnose tu igranku.
Imaš opciju "Izmeni zahtev" kod imena ili gde se odjavljujes. Obrišeš postojeći zahtev i predaš nov !Ne vidim mogućnost kako? Kod zahteva stoji primljen.
Nista kontaktiracu eagrar, valjda oni mogu pomoci i otkljucati mogucnost unosa ostalih podataka.Ne vidim mogućnost kako? Kod zahteva stoji primljen.
Zahtev možete da menjate sve dok ne bude pisalo Prihvaćen ili Poslat na isplatuKako rešiti sledeći problem? Krenuli smo sa unosom biljnih kultura, izađoh iz sobe na minut a za to vreme dete klikne i preda zahtev a ja uneo samo jednu jedinu parcelu. Da poludim. Kome se obratiti da bi se otključala mogućnost unosa ostalih parcela i biljnih kultura?
Ne vidim mogućnost kako? Kod zahteva stoji primljen.