milan11
Član
Primljen. Je l' primetio neko malo cudan broj predmeta, nije u formatu kao prosle godine ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da i sada se dobije u eSanduče taj isti dokument (Čim se dobije broj).Primljen. Je l' primetio neko malo cudan broj predmeta, nije u formatu kao prosle godine ?
Isto i prošle godine bilo za Rešenje da se usvaja ta i ta sumaDa to je stiglo.. Uz neki bag da je stiglo 4 puta jedno isto ali to je vec druga prica
Код мене је било примљен али сам га изменио да променим ону ставку о сагласности сад стоји да је измењен.Једино товаре есандуче са оним порукама акти предмета укупно осам стиглоNiko ne govori kakav mu je status na ePodsticaji
Da li vam je i dalje Primljen ili se promenio U radu ili Poslat na isplatu ?
Neki clanak sam procitao juce ili prekjuce,gde je ministarka rekla da se svaka koja obradjena povrsina (pa i pasnjak) moze prijaviti za subvencije ako je stvarno zasejana.I sam sam skinuo dva pasnjaka pre nego sto je to objavljeno.Pokusavao 2 dana da zovem call centar i raspitam se, ali non-stop izbacuje da nema slobodnih operatera.@milan11 ma ja sam smanjio, i pašnjake izbacio a sledeće godine će vidimo...
Pa kad ste vi, stanovnici naše severne pokrajine, prijavljivali po 20-30ha šume, pašnjaka i prirodnih livada kao kukuruzКолико сам испратио мало мало па се неки пашњаци багрењаци ливаде помињу, прошле нико ни да помене кад је требало да се исплаћује није било ничег
Nema kod nas suma a bogami i livade su sve preorane i posejane. Nista se vise ne ostavlja...Pa kad ste vi, stanovnici naše severne pokrajine, prijavljivali po 20-30ha šume, pašnjaka i prirodnih livada kao kukuruz
Zato sada ministarka i mora stroga da bude