milan11
Član
Primljen. Je l' primetio neko malo cudan broj predmeta, nije u formatu kao prosle godine ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da i sada se dobije u eSanduče taj isti dokument (Čim se dobije broj).Primljen. Je l' primetio neko malo cudan broj predmeta, nije u formatu kao prosle godine ?
Isto i prošle godine bilo za Rešenje da se usvaja ta i ta sumaDa to je stiglo.. Uz neki bag da je stiglo 4 puta jedno isto ali to je vec druga prica![]()
Код мене је било примљен али сам га изменио да променим ону ставку о сагласности сад стоји да је измењен.Једино товаре есандуче са оним порукама акти предмета укупно осам стиглоNiko ne govori kakav mu je status na ePodsticaji
Da li vam je i dalje Primljen ili se promenio U radu ili Poslat na isplatu ?
Neki clanak sam procitao juce ili prekjuce,gde je ministarka rekla da se svaka koja obradjena povrsina (pa i pasnjak) moze prijaviti za subvencije ako je stvarno zasejana.I sam sam skinuo dva pasnjaka pre nego sto je to objavljeno.Pokusavao 2 dana da zovem call centar i raspitam se, ali non-stop izbacuje da nema slobodnih operatera.@milan11 ma ja sam smanjio, i pašnjake izbacio a sledeće godine će vidimo...
Pa kad ste vi, stanovnici naše severne pokrajine, prijavljivali po 20-30ha šume, pašnjaka i prirodnih livada kao kukuruzКолико сам испратио мало мало па се неки пашњаци багрењаци ливаде помињу, прошле нико ни да помене кад је требало да се исплаћује није било ничег![]()
Nema kod nas sumaPa kad ste vi, stanovnici naše severne pokrajine, prijavljivali po 20-30ha šume, pašnjaka i prirodnih livada kao kukuruz
Zato sada ministarka i mora stroga da bude![]()