Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

💬 Ali na 😲🤔(Nisam ja pisao pravilnik pa da sam ja kriv za sve, pa da mi pišete ovako "NA").

ИПАРД II програм (Да али преко националног програма)​

Screenshot-2024-11-04-12-18-26-266-edit-com-android-chrome.jpg

ИПАРД III програм (Не)​

Poslednja izmena:
@Srđan01 (Offline) Proletos nisam mogao da napravim ugovor za neku zemlju posto je vlasnik preminuo i cekala se ostavinska, samim tim nije bila prijavljena za podsticaje. Sad je reseno, ubaceno je u e agrar, prihvacena je. Ako ce za seme ici po automatizmu, jel ce biti nekako reseno i takvi slucajevi ili prosto da se oprostimo...hvalaaa

@Srđan01 (Offline) Proletos nisam mogao da napravim ugovor za neku zemlju posto je vlasnik preminuo i cekala se ostavinska, samim tim nije bila prijavljena za podsticaje. Sad je reseno, ubaceno je u e agrar, prihvacena je. Ako ce za seme ici po automatizmu, jel ce biti nekako reseno i takvi slucajevi ili prosto da se oprostimo...hvalaaa
Svako ko je dobio subvencije za "Osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji u 2024. godini" dobiće i za Sertifikovano seme.

Parcela ako nije upala u podsticaje za ovu godinu ništa od subvencija barem za nju. 2025 će upasti u podsticaje.
Право на регрес за сретификовано семе, у 2025. години, може да се оствари ако је рачун о куповини сертификованог семена издат у периоду од 1. августа 2024. године до дана подношења захтева.

Nazad
Vrh