radashin
Član
Ko Maksim po diviziji, majko mila...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne meša on.Davidović ga 3x pitao i isto odgovorio.Ovog gospodina teško razumeti šta priča,još kad na to dodamo da meša datume,godine...uglavnom para nema,idemo dalje za iste pare
Ovih 10hiljada po h ces 99% dobiti do decembraTaj Golubović je u vladi i ministarstvu više od 20 godina. Menjaju se stranke i režimi ali on je od onih što su uvek tu. Takvima se može verovati ako je rekao da će biti para sledeće godine onda je to sigurno. Isto kao Đenki u Maratoncima "I ti ćeš kume ali sutra".
Kolega rekao je ali ostade još na rečima.Kolega izvini sto pitam, pa zar ne rece nas predsednik da srbi na KiM imaju sve privilegije kao i mi ovde? Sramota je sta vam rade, ja vam se divim kako zivite!
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Propada.A sta se desava ako neko nije predao zahtev za osnovne podsticaje, da li ce biti neki zahtev za tih 10.000 din za seme? Ili ce mu to propasti?
A ovo za Ipard , zvao sam neku agenciju u Kruševcu koja priprema papirologiju, mislio sam da obnovim jedan traktor i da napravim ovčarnika i štalu. Rekli su mi da ipard ne važi za nas na Kosovu i Metohiji. A privilegije su takve, da retko koji srpski proizvod možemo kupiti čak i mi u Lešku a kamo li ovi u enklavama što žive južno od ibra. Dzače brašna tip 500 u Lešku je 1700 dinKolega rekao je ali ostade još na rečima.
A ovo za Ipard , zvao sam neku agenciju u Kruševcu koja priprema papirologiju, mislio sam da obnovim jedan traktor i da napravim ovčarnika i štalu. Rekli su mi da ipard ne važi za nas na Kosovu i Metohiji. A privilegije su takve, da retko koji srpski proizvod možemo kupiti čak i mi u Lešku a kamo li ovi u enklavama što žive južno od ibra. Dzače brašna tip 500 u Lešku je 1700 din
A ovo za Ipard , zvao sam neku agenciju u Kruševcu koja priprema papirologiju, mislio sam da obnovim jedan traktor i da napravim ovčarnika i štalu. Rekli su mi da ipard ne važi za nas na Kosovu i Metohiji. A privilegije su takve, da retko koji srpski proizvod možemo kupiti čak i mi u Lešku a kamo li ovi u enklavama što žive južno od ibra. Dzače brašna tip 500 u Lešku je 1700 din
Ako je ovo tačno "Onda strašno nemam šta drugo da kažem"
Da svi imaju pravo na IPARD programe.
Честа питања - Управа за аграрна плаћања
uap.gov.rs
http://www.minpolj.gov.rs/objavljen...ue"]https://uap.gov.rs/cesta-pitanja/[/QUOTE]A što se tiče nacionalnog programa, tek tu smo otpisani brate moj. Na žalost.Objavljen Javni poziv za nabavku novog traktora u okviru IPARD III programa
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisisala je Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora u oviru IPARD III programa. Zahtev...www.minpolj.gov.rs