Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Kolega izvini sto pitam, pa zar ne rece nas predsednik da srbi na KiM imaju sve privilegije kao i mi ovde? Sramota je sta vam rade, ja vam se divim kako zivite!

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Baš mi je čudno za
logo-last-1-1024x280.png
da nisu podneli zahtev (To se jedino radi ako vlasnik ne obrađuje svoje parcele nego daje u Zakup nekom drugom, pa taj drugi dobija njegove >Vlasnikove< Subvencije).

Ako nije dobio Subvencije za "Osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji u 2024. godini" neće dobiti ni Subvencije za Sertifikovano seme.

Pravo na regres za sertifikovano seme, u 2025. godini, može da se ostvari ako je račun o kupovini sertifikovanog semena izdat u periodu od 1. avgusta 2024. godine do dana podnošenja zahteva.
Ma on nije znao kako otisao tamo i oni mu samo obnovili domacinstvo, a mislio je da su mu kompletno odradili posao.

Ma on nije znao kako otisao tamo i oni mu samo obnovili domacinstvo, a mislio je da su mu kompletno odradili posao.
:eek::udri:

Trebao je da pita da li ste mi podneli i zahtev za subvencije ali šta da se radi sada je gotovo.

Logično ako je došao čovek u PSS da mu se obnovi gazdinstvo znači da ne zna ili nema nikog ko će da mu podnese zahtev i za subvencije.

Možda si upućen za još jedno pitanje: Mi na Kosovu i Metohiji semena teško nabavljamo, kad kupimo u centralnoj srbiji ne možemo da prebacimo preko adm prelaza, kupujemo ovamo od onih koji prebace preko brda pa nemaju fiskalni da izdaju. Grla ne možemo da prijavimo jer nema veterinarskih ambulanti, mehanizaciju ne možemo da nabavimo ja imam traktor IMT 542 85-to godište i vinkovića 87-mo. Pšenicu i ječam koristimo za hranu svojoj stoci, krompir nam lepo rodio ove god ali nema kome da ga prodamo. Da li ima neka odluka vlade Srbije za zagarantovani otkup svih proizvoda koje proizvedemo na teritoriji Kosova i Metohije?
Ako je ovo tačno "Onda strašno 😱 nemam šta drugo da kažem"
Drugo pitanje da li mi sa Kosova i Metohije imamo pravo na Ipard programe?
Da svi imaju pravo na IPARD programe.

У складу са ИПАРД II програмом и Правилником, право на ИПАРД подстицаје може остварити лице које има пребивалиште, односно седиште на територији региона Београда, Војводине, Шумадије и Западне Србије, Јужне и Источне Србије у складу са законом којим се уређује регионални развој, као и ако се инвестиција налази на територији региона Београда, Војводине, Шумадије и Западне Србије, Јужне и Источне Србије у складу са законом којим се уређује регионални развој. Лица која имају пребивалиште, односно седиште на територији Аутономне покрајине Косово и Метохија за инвестиције у набавку опреме, машина и механизације, укључујући тракторе, као и инвестиције у прерађивачке капаците остварују у складу са Националним програмом.

Poslednja izmena:
Ništa od ovoga ne vredi ni pola lule duvana zato što vlada i ministarstvo poljoprivrede neće da ispune potpisane sporazume. Ne može im se verovati i nema smisla baviti se njihovim saopštenjima i objavama. Njihov potpis ne vredi ništa a reč još manje od ništa. Po ko zna koji put sve zemlje u okruženju posle suše pomognu svoje poljoprivrednike samo Srbija to odbija da učini. Završena je jesenja setva, zimsko oranje se privodi kraju bez dinara pomoći ili bilo kakve olakšice nakon elementarne nepogode koja nas je zadesila. Poljoprivrednici su u Srbiji prepušteni sami sebi i sudbini a dokle će tako izdržati niko ne može da zna.

Uuu jbt pa ko je ovde lud? Konkurs se raspisuje do kraja aprila 2025g a računi važe od 1 augusta iste godine?
Jedino ako konkurs ostaje otvoren do kraja godine. Faktički hoće da daju samo za jesenju setvu?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Uuu jbt pa ko je ovde lud? Konkurs se raspisuje do kraja aprila 2025g a računi važe od 1 augusta iste godine?
Jedino ako konkurs ostaje otvoren do kraja godine. Faktički hoće da daju samo za jesenju setvu?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ja sam shvatio da ce konkurs tek otvoriti aprila 2025, a ne da ce trajati do tad, valjda ce trajati cele godine.

dugo me nije bilo :haha: :haha: :haha:

mislim da ovaj savetnik ili sta li je pojima nema kada se seje kukuruz,kada repa,soja i sve ostalo

ovo sto coci kaze,povrat za dizel je rekao ce ostati ista---17din pa se ispravio na 19din :haha::haha::haha: nema pojima to

on se bavi brojkama i novcem

problem je ovde i ovaj davidovic sto ga ne ispravlja a zna sigurno koliko je

kao i uvek Uros od senzacionalne vesti napravi jos vecu pometnju jer ni on sam nezna sta prica a izgleda ni ovaj gost jutros

pogledati ko nije njegovo i Slankamencovo gostovanje na newsmax
mileta je cini mi se dobio jos koju sedu zbog urosa :ROFLMAO:

Nazad
Vrh