Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Nije cirkus od drzave ovo sto kaze nervozni Slavko jer je Srdjan napisao netacnu informaciju iz sporazuma a to je da je ovih 10 000dinara za sertifikovano seme sto nije tacno,vec su to direktna davanja i ona su povecana sa 18hilj na 28hiljada za ovu 2024 godinu

U sporazumu je potpisano za sledecu 2025 godinu regres za sertifikovano seme u iznosu do 17hilj po hektaru

Tako da sve lepo pise samo treba citati

A ovo sto rece Sale ratar e to je nevidjeni cirkus od drzave ako je info tacna,i na to se niko ne buni cak se i opravdava kako je to sasvim normalna pojava

PS

i da u potpunim ovo i ko se ustvari bori za sve poljoprivrenike u srbiji i koja udruzenja

a to je da je ovih 10 000dinara za sertifikovano seme sto nije tacno,vec su to direktna davanja i ona su povecana sa 18hilj na 28hiljada za ovu 2024 godinu i to ce dobiti svako polj gazdinstvo

sad "samo" cekamo isplatu
Poštovani kolega @Lule28 ovim putem vam kažem da odete na vaš podneti zahtev na platformi ePodsticaji u okviru softverskog rešenja eAgrar, pa će te videti i sami da vam je isplaćena suma povećana baš za tih 10.000 dinara koji trebate da dobijete (Izračunajte tu razliku i sve će vam biti jasno).

Ja ne pišem ne proverene (Ne tačne) informacije.
::svaka cast:::nono::ideja:::spreman na sve::

Izvinjavam se na:off_topic: i to je to od mene barem za sada.

Poslednja izmena:
Poštovani kolega @Lule28 ovim putem vam kažem da odete na vaš podneti zahtev na platformi ePodsticaji u okviru softverskog rešenja eAgrar, pa će te videti i sami da vam je isplaćena suma povećana baš za tih 10.000 dinara koji trebate da dobijete (Izračunajte tu razliku i sve će vam biti jasno).

Ja ne pišem ne proverene (Ne tačne) informacije.
::svaka cast:::nono::ideja:::spreman na sve::

Izvinjavam se na:off_topic: i to je to od mene barem za sada.

druze nisi ocigledno shvatio moj post
a ovaj koji ti je lajkovo isti,samo upotpunjava ono sto sam ja napisao a to je da ovo nije za sertifikovano seme nego direktne subvenicje za osnovnu biljnu prozvodnju

sve ok Srdjane

pogledas moje postove i vidices da sam mozda i jedini koji je pisao da ce ovih 10hilj sigurno biti
ovaj koji ti je lajkovo post je bio protiv toga i nadam se da ce da uplati tih pola miliona + - dinara koje ce dobiti nekom

U ovom momentu je najbitnije da razjasnimo da li bi to trebalo da budu osnovni podsticaji ili za sertifikovano seme. Potpisan sporazum u julu o sertifikovanom semenu koji je na opšte oduševljene pogažen nije bitan treba ga što pre zaboraviti. U e-agraru stoji da su tih 10 hiljada već isplaćeni tako da će uplate možda biti a možda i neće. Možda će se javiti i neka udruženja sa zahtevom da se smanji na 5 hiljada da bi što pre dobili, ko zna svašta može da bude ovde ništa nije sigurno i nikada nije gotovo.

a ovaj koji ti je lajkovo isti,samo upotpunjava ono sto sam ja napisao a to je da ovo nije za sertifikovano seme nego direktne subvenicje za osnovnu biljnu prozvodnju

sve ok Srdjane

pogledas moje postove i vidices da sam mozda i jedini koji je pisao da ce ovih 10hilj sigurno biti
ovaj koji ti je lajkovo post je bio protiv toga i nadam se da ce da uplati tih pola miliona + - dinara koje ce dobiti nekom
Slažem se da možda nisam shvatio lepo post 👍.

Ovim putem se izvinjavam i @Poljoprivredni kim ako sam nešto pogrešio pa mi je rečena "Ali Na".

Poruka u temi "Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu"

sve ok Srdjane

Dali si primetio da se vise ne vidi ni jedan njegov post na forumu

Dali si primetio da se vise ne vidi ni jedan njegov post na forumu
nije mi covek vazan paznje kao i bilo ko na ovom forumu pa i ti,da me neshvatis pogresno :)

pisem,citam,objavljujem sta cujem itd

evo ima bukvalno pre 2min mi covek pise-ima karfiola za 200din a ja ga u nedelju na peci uzeo za 250 a pre 2 biio 300 i preko....rekoh uzmi odma 4 kile

high-angle-three-stacks-coins-grass-with-dirt-plants.jpg
IMG-2d80cd09783323e26deaa73d91a7dcd9-V.jpg

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања обавештава пољопривредне произвођаче да је почела исплата додатних 10.000 динара свима који су остварили право на основне подстицаје у биљној производњи у 2024. години.

Сагласно Споразуму потписаном 28. октобра 2024. године између Министарства пољопривреде и представника неколико удружења пољопривредника обезбеђена су средства за додатних 10.000 динара за основне подстицаје у биљној производњи.

Подсећамо пољопривредне произвођаче да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе https://euprava.gov.rs/ како би прихватили решења.

Након прихватања решења, потребно је да се корисници одрекну права на жалбу сагласно Упутству за одустанак од жалби https://uap.gov.rs/dokumenti/dokumenti/uputstvo-za-odustanak-od-zalbi-epodsticaji/ .

На тај начин решења постају правоснажна и извршна, а средства ће бити брже исплаћена на кориснички рачун пријављен у електронски Регистар пољопривредних газдинстава.

Poslednja izmena:
high-angle-three-stacks-coins-grass-with-dirt-plants.jpg
IMG-2d80cd09783323e26deaa73d91a7dcd9-V.jpg

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања обавештава пољопривредне произвођаче да је почела исплата додатних 10.000 динара свима који су остварили право на основне подстицаје у биљној производњи у 2024. години.

Сагласно Споразуму потписаном 28. октобра 2024. године између Министарства пољопривреде и представника неколико удружења пољопривредника обезбеђена су средства за додатних 10.000 динара за основне подстицаје у биљној производњи.

Подсећамо пољопривредне произвођаче да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе https://euprava.gov.rs/ како би прихватили решења.

Након прихватања решења, потребно је да се корисници одрекну права на жалбу сагласно Упутству за одустанак од жалби https://uap.gov.rs/dokumenti/dokumenti/uputstvo-za-odustanak-od-zalbi-epodsticaji/ .

На тај начин решења постају правоснажна и извршна, а средства ће бити брже исплаћена на кориснички рачун пријављен у електронски Регистар пољопривредних газдинстава.
Čisto da dopunim zahtev će vam biti prihvaćen pa će vam onda biti poslato Rešenje.

IMG-20241106-191235.jpg

Automatski je prihvaćen?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Da vaše je samo da prihvatite rešenje u eSanduče i da se odreknete od prava na žalbu.

Uputstvo o preuzimanju elektronskih dokumenata sa eUprave možete pronaći ovde

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh