Siguran sam da opet neće svi registrovati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skinuta tablica a saoracajnu nemam.Mislio sam samo zbog lakse provere brojeva ali moram na izjavu jer vlasnik je u inostranstvuAko ćeš na izjavu skida se tablica, sklanja saobraćajna ako je imaš i svaki dokaz ranijeg vlasništva.
Pa ako je veća od 2,5T mora da ima vazdušne uređaje po propisu, kao i sve ostalo. Da bi bilo regularno. A većina iz uvoza nema ni pločice na sebi zato što lažu godište.... Tako da ne verujem da će se neki tehnički usuditi da to pusti na registraciju. Pa da ga zatvore na 60dana....Ko ima đubretarke sada neka iskoristi priliku.
Mozda je reakcija malo ishitrena ali mislio sam da je to briga vecine Nisam ni pomislio da su clanovi foruma krivi ali informacija ima iz raznih sfera a o ovome jako malo.Znam da tehnicki ove godine nije uradjeno na 70% vozila a policija slabo proverava,a do sada non stop provera.Nije to malo cudno?Jos jednom se izvinjavamoZašto takva reakcija?Zar su forum i članovi istog išta krivi za to što još uvek nije počela praktična primena zakona već je još uvek slovo na papiru?