Ja se pronadjoh, ovde. Deda je pre skoro 30 godina resio da kupi imt560. Posto su u tom trenutku pravo prece kupovine imale zadruge i kombinati, on je morao cekati oko godinu dana. Na nagovor tadasnjeg upravnika zadruge, ciji je bio kooperant, povlaci zahtev iz IMT-a posto mu se zurilo. Traktor kupuje kooperacija i odmah ga ustupa njemu. On je traktor isplatio zadruzi, nekliko dana pre nego sto je stigao iz fabrke. Traktor nikada nije registrovao, te u MUP-u nema nikakvih podataka. Zadruga se raspala odavno, a ja danas taj traktor nikako ne mogu da registrujem. Od svedoka bi imao i tadasnjeg upravnika zadruge, koji mu je taj traktor ustupio i coveka koji je taj traktor doterao u selo i predao dedi. Naravno i celo selo koje zna da imamo taj traktor. Inace nisam jedini primer u selu, ima nas dosta takvih, ali ne mozemo nista. Takodje imam i prikolicu FAK 5t za koju nemam papire, ali njoj ce najverovatnije bit obrsen broj sasije, pa ce ici na atest kao samogradnja. A za traktor mogu samo da sednem pored njega i da placem.
---------- Poruka napisana u 17:53 ---------- Prethodna poruka je at 17:41 ----------
Inace posto su danas vazniji papiri, od cinjencnog stanja, da li bi ja mogao da odem i oteram coveku traktor, koji je kupio od mog caleta pre dvadeset i kusur godina, posto imam sve papire i saobracainu od njega. Mislim kakve gluposti. Pa traktori pokradeni iz Bosne i Hrvatske su odavno revistrovani, pre te 2008..