Veki12
Član
To i ja mislim druze, kako da oni znaju kad nemam nikakvog papira, ali vidim kroz komentare prethodne da je to najbitnije i onda ne razumem koja je fora u tome.Ko da ce neko znati od kada je kod tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To i ja mislim druze, kako da oni znaju kad nemam nikakvog papira, ali vidim kroz komentare prethodne da je to najbitnije i onda ne razumem koja je fora u tome.Ko da ce neko znati od kada je kod tebe
Kao prvo pročitaj dokument koi sam postavio na predhodnoj strani. Drugo traktor mora da je u zakonitom i savesnom posedu min. 5 godina što dokazuješ izjavom sa svedocima overenom kod notara e sad hoće li svedoci da lažu to je druga stvar.Da li neko zna, da li moze traktor bez papira da se registruje ako je od skoro u vlasnistvu, da li to moze nekako da se resi?
Mi smo pre nekoliko godina preregistrovali na zelene tablice. Imali smo poreklo prikolica i kupoprodajne ugovore, Dosli su sa masinskog fakulteta iz NS i uradili atest da moze da ide na zelene tablice. Posle dobijenog atesta se lako registruje u policicji.Da li neko ima informaciju kako kamionsku prikolicu registrovati kao poljoprivredju? Da li je neko radio? Nosivost je cca 10 tona, nema nista od dokumentacije.
Ako nemas nista od dokumentacije ne mozes ni atest raditiDa li neko ima informaciju kako kamionsku prikolicu registrovati kao poljoprivredju? Da li je neko radio? Nosivost je cca 10 tona, nema nista od dokumentacije.
Ја сам мој 5136 без икаквих проблема превео када сам га продао.Znam da je sa dva svedoka bilo problema posle sa prenosom vlasništva, nije se mogao prevesti prilikom prodaje.