Ja imam jednu kaznu na koju sam uložio žalbu i istu kada su saobraćajci pisali nisam hteo podpisati . Radi se o sledećem . Traktor sam kupio od komšije , Da bi izbegao kupovinu možda ukradenog traktora isti sam kupio od komšije koji je traktor uredno registrovao i ima tablice . Nisam odma pravio kupoprodajni ugovor nego sam traktor registrovao sa njegovom ličnom kartom u ams . Da bi prije dve godine to bilo neizvodljivo pošto na traktoru ima dva reda , red slova i dole red brojeva od 7 brojeva , zadnji broj je u saobraćajnoj upisan 8 osmica a na traktoru je 3 trojka . Sve ostali brojevi i slova su tačni . Pomislio sam daje greška ljuski faktor prilikom upisivanja . Otišao u sup uplatio da pronadji originalni račun od traktora i prvu registraciju . Medjutim broj na računu jeste onaj koji je u saobraćajnoj a nije na traktoru. Preko broja motora je bio deblji sloj farbe i brojevi se teško mogli pročitati . Na takvom traktoru sam radio tehnički pregled o ispravnosti vozila i isti pokazivao saobraćajcima kada me zaustave . Svi su imali razumevanja i kada im odjasnim u čemu je problem puštali me . Dok nisam naišao na .............. Šta predlažete , ni oni u auto moto savezu neznaju šta činiti . Dali reći istinu i navesti razloge a to može da ode na drugu mnogo skuplji varijantu . Ili reći daje saobraćajna izgubljena i tablice pa to raditi na dva svedoka.