DraleTD
Član
То се сматра кривичним делом фалсификовање докумената за шта је прописана и казна затвором. Боље без икакве таблице да те нахватају него са туђом таблицом или лажним папирима.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Колико баксуз мораш бити да накуцаш исте бројеве. Код нас су пре регистрације вршили проверу у регистру да нема неких поклапања и потераге за возилом па тек онда ако је све ОК изврше регистрацију.Prošli put registrujem ja traktor na dva svedoka imao saobraćajnu ali nije uveden u ostavinsku, kad dođoše iz Supa kaže poklapaju se brojevi šasije moje i tamo nekog iz Aleksinca što je hteo isto da reg. na dva svedoka.
Verovatno kucko brojeve i baš pogodio moje.
Alo, ako si je registrovao onda znas da si trebao fabricku saglasnost da se registruje na zelenu tablu i koristi u poljoprivredi, ja sa svedocima izjavim da je kupljena bas za to ali sam zagubio papire i sta je tu cudno..Diesel jes' ti pio nešto?Nema razlike u konstrukciji poljoprivrednih i privrednih prikolica?