Nedeljko A.
Član
Danas sam jedan traktor vozio na tehnicki u Srbobran, kazu samo da je cist, ispravna signalizacija i trougao. Cena, 2000. Mislim da cu uzeti i neko osnovno kasko osiguranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam jedan traktor vozio na tehnicki u Srbobran, kazu samo da je cist, ispravna signalizacija i trougao. Cena, 2000. Mislim da cu uzeti i neko osnovno kasko osiguranje.
Možeš-tako što taj od koga si kupio potvrdi da si je kupio od njega i da je uvezena.Bar su od mene to tražili.Veći ti je problem tehnički.Mogu li da registrujem rasturivače stajnjaka bez ikakvih papira? tako su kupljeni
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Tako smo mi imali sa zetorom i rusom prošle godine.Samo da ti uzmu pare.Ja juce bio na tehnickon , popizdeo maximalno a sve zbog idiota od prosle godine koji su radili tehnicki u selu,evo u cemu je problem. Ja sam prosle godine sve stare table zamenio novim ,i dobio nove saobracajne a ti idijoti su upisivali pogresne podatke u saobracajne,i sada ovi kada su dosli i to videli moram da menjam 5 novih saobracajni ,2 od oba rusa upisana pogresna masa,prikolica nije upisana slova pored broja od sasije,imt 539 pogresili u kw ma slom zivaca da dobijes. 90 posto ljudi u selu su zajebali,ne samo mene
Traktori?Krenula registracija od danas.