zeljko_srb
Član
Koliko moze biti kg mesa i masti tvrde za materijal za kobasice i kulen od krmace od 250+ kila? Ne racunajuci pecenice i vrat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg,svi hoce na izvol'te.Rabadzija jel moze koja slika ovog patenta za susenje mesa piljevinom?postavljali ste ali slike se sada ne mogu videti.
Koliko moze biti kg mesa i masti tvrde za materijal za kobasice i kulen od krmace od 250+ kila? Ne racunajuci pecenice i vrat.
Nije bas tako,trazio sam Rabadzijine slike a one vise nisu dostupne.u svakom slucaju hvala.Jbg,svi hoce na izvol'te.
Recepti kulena, kobasice, švargle...
Pola sa foruma ustali da kupe banane sad...znas sta je dobar kombo? banana i badem ili kikiriki i masline,lepo se dopunjuju.poljoinfo.com
Usla muva?Bravo momci...meni nije dočekala...eno je dajem kerovima...više sreće dogodine...
400g soli, 200g secera i bez ruma.
Po meni,zar to nije puno ljute paprike i premalo soli?Sto vise citam i gledam na yt snimke vise sam u dilemi koji recept izabrati. Sutra pravim 30ak kila kulena od moje krmace 2 god stare. Uzeo sam pravu papriku i govedja prirodna creva, nisam hteo kate. E sad sto se tice recepta prosle godine sam radio po ovom i nisam nesto zadovoljan.
Recept za 20 kg materijala
-300g ljute paprike
-100g slatke paprike
-100g bibera
-200,300g soli
-1rum fraklic
Slovacki kulen sam probao i ok mi je, meni licno je suvisan kim. Preovladava ukus kima...
Koji recept je po Vama odlican i bez greske?