milovan vrsac
Član
To kupovno mora da je Zimska ili Budimska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To do sira je kupovno,zaboravio sam tacno sta je,sve ostalo je domace. ...
Nije bitna velicina, ja sam napravio od starog bubnja od ves masine,iseko iskovao i nitnama fiksirao.Mislim da je bolje perforirani lim jer dobija vazduha sa strane i od dole. Odlik i velicina ti nije bitna,mozes i u krug praviti ako si vican,NAJBITNIJE je da ti presek koji gori bude 10 cm visina x10 cm sirine jer to nece proizvoditi veliku toplotu a bice dima da se lepo i polako udimi.
Rano sam poceo da mislim o svinjokolju al zanima me ovaj vid dimljenja.znam kako izgleda ali ne mogu da pronadjem sliku na forumu.dal li lozis vatru ispod stalka sa piljevinom ili na neki drugi nacin potpalis piljevinu?
Posebno u lopati zapalim malo granja ili par cutaka i kad sve postane zerava onda na pocetak/na jedan kraj stavis,bitno je da nema plamena,zeravica ce uraditi zapaliti piljevinuRano sam poceo da mislim o svinjokolju al zanima me ovaj vid dimljenja.znam kako izgleda ali ne mogu da pronadjem sliku na forumu.dal li lozis vatru ispod stalka sa piljevinom ili na neki drugi nacin potpalis piljevinu?
Sto lepo ne rascitas i ne pronadjes?Na kojoj strani je recept za cajnu od nikole ilica?hvala
Odlična.Koristim je 5-6 g. i prezadovoljan sam,kako za slatku tako i za ljutu.Iskustva vasa sa Kiss paprikom. Kupovao sam par godina od nekog Dragana iz Apatina nasao ga na nekom ribolovackom forumu pa sam mislio malo da promenim. Nesto nisam bio prosle god zadovoljan ljutom...