Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako nešta sam čuo ,neznam dali je istina.Mislim daje glupo da se prese ,berači,vučene prskalice itd. Rergistruje,mada u Srbiji je sve moguće.
Nemojte vjerovat takvim pričalicama,obično prešute pravu istinu, a to je dali je prikolica imala signalizaciju i dali je možda dotični bio pod dejstvom . Jer zabrana se ne dobiva zbog neregistrirane prikolice.@pikadinac hvala.
Dečko iz Selenče je platio 15000 din kaznu i tri meseca dobio zabranu zbog prikolice za rasturanje staljnjaka,a po ovoj podeli spada u kategoriju S2 koja nepodleže pravilniku.Bar tako sam ja sad rastumačio ovu podelu ,dali grešim?
upravo tako i ja pišem ono što znam..igrom slučaja ja sam 25 godina radio u službi zakona a ako mogu pomoći tu sam.ja što znam ono i pišem igrom slučaja radim na tehničkom pregledu preko 10-12 godina i ako mogu da pomognem tu sam