Novi zakon o bezbednosti saobraćaja

bojan bor

Član
Učlanjen(a)
12 Mar 2013
Poruka
56
Lokacija
bor
Jbm im mater lopovsku nikada oni nisu krivi bitno da se zakon sprovodi zasto to ne ide na stetu onoga ko je dozvolio da se auto za 4-ro registruje na 5-ro?Sta ja da radim ja na zadnjim sedistima nemam u opste pojaseve,a registrovan sam na 5-ro u pitanju je lada niva?
Jel si ove godine registrovao ladu nivu za 5-ro ?
 
Poslednja izmena od urednika:

Tomo VS

Novajlija
Učlanjen(a)
30 Nov 2011
Poruka
3.098
Lokacija
vrbas
Da i niko mi nista nije rekao za pojaseve nazad,a isao sam i na reatest plina jer je mi je istekao atest boci pa sam sve novo ponovo ugradjivao i oni likovi sa masinskog instituta su je slikavali i spolja i iznutra.
 

vica022

Član
Učlanjen(a)
5 Mar 2013
Poruka
3.026
Lokacija
sremska mitrovica
Meni na Micubisiju L300 su upisali 2 sedista iako svi modeli imaju 3 pojasa i prosireno sediste za dva saputnika .Namerno su radjene greske da bi sad uzimali novce naknadno narodu , a skoro je prijatelj imao problem sa tezinom putnickog vozila jer je neko namerno napravio gresku i to za 200kg u saobracajnoj iako je u prilikom atesta plina pre 8 godina merena tezina i upisana u papirima tacna i fabricka i sa dodatim plinskim uredjajem , pa je sad imao 3 dana poblematike da ponovo to resava o svojoj steti.
Neznam vise cemu ovo vodi ali da je preteralo preteralo a vlasti novaca nikad dosta i ovo postaje pljacka i to velikih razmera
 

mica967

Član
Učlanjen(a)
28 Jan 2010
Poruka
5.394
Lokacija
Golubinci
Dali eko zna kada stupa na snagu izmena zakona za probne vozačke dozvole. Još uvek je godinu dana a dat je predlog da one budu do napunjene 21 god života.
 

mica967

Član
Učlanjen(a)
28 Jan 2010
Poruka
5.394
Lokacija
Golubinci
Dali se dotle mora završiti polaganje kompletno ili je dovoljno da se samo krene sa obukom.
 
Vrh