dusanboss
Član
Ma rešiš to bez problema za stalno. Te buksne bi trebalo da se vade iz plastike.Pa rešio sam ja problem za prvu pomoć. Stavio sam sliku kako. Bitno mi je da je manometar u funkciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma rešiš to bez problema za stalno. Te buksne bi trebalo da se vade iz plastike.Pa rešio sam ja problem za prvu pomoć. Stavio sam sliku kako. Bitno mi je da je manometar u funkciji.
Gde naci prekidac svih migavaca na 10 pina? Ranije se ugradjivali takve na 560-577 obrtne limarije
Auto papučice ili lemljenje (Obavezno stavite termo bužir) i gotovo.Njega sam nasao a sada teze pitanje, gde pronaci konektor za isti?
www.delovi.biz
Rade i sa fizičkim licima (Plaćanje pouzećem), plaćanje karticama prihvataju samo pravna lica dok fizička ne.Konektor bih ipak.
Delovi.biz imaju ali ne rade maloprodaju fizickim licima
Edit: a meni treba bar 2-3 ta konektora a to su uglavnom svi zivi izbacili ako su radili nanovo instalaciju
AUTOMAT 4 MIGAVCA 10P – KONEKTOR – delovi.biz
www.delovi.biz
Srdjane a gde naci prekidac za migavce, stavio pre 2 godine nov ali nije to to moras da ga 'nadjes' da bi radio..![]()
![]()
PREKIDAČ 4 MIGAVCA - HELLA - 6HF 002 372-041
PREKIDAČ 4 MIGAVCA - HELLA - 6HF 002 372-041 - - AUTOHUB.RSwww.autohub.rs
Koji traktor je upitanju pa da mogu da vam predložim sam prekidačSrdjane a gde naci prekidac za migavce, stavio pre 2 godine nov ali nije to to moras da ga 'nadjes' da bi radio..
.Zvali me i licno rekli da vise nece pouzecem fizickim licima. Nisam jednom narucivao od njihRade i sa fizičkim licima (Plaćanje pouzećem), plaćanje karticama prihvataju samo pravna lica dok fizička ne.
Inače izbacili su iz razloga što kada uđe prašina voda itd... pravi problem (Jedino rešenje je da izvadite buksne, auto papučice i da krimpujete nove pa da ponovo vratite na plastični konektor). U blažoj varijanti pomaže kontakt sprej sa lubrikantom.
Trebaće vam ovaj alat za vađenje buksni- autopapučica
![]()