aca74
Član
Ajde pogledaj ja sam zainteresovan za jedan komplet paljenje i kontakt brava.Imam ja nekih novih brava za paljenje i kontakt iz doba stare Juge.Moram proveriti ko je tačno proizvođač pa eto možemo trgovati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde pogledaj ja sam zainteresovan za jedan komplet paljenje i kontakt brava.Imam ja nekih novih brava za paljenje i kontakt iz doba stare Juge.Moram proveriti ko je tačno proizvođač pa eto možemo trgovati.
Hvala druže, imaju li ove brave kontakte 56a i 56b za kratka i duga svetla, jer ti kontakti su mi i pobrljavili na staroj bravi, grejač me ne zanima , on je na drugoj bravi za startovanje traktora ?Ako je pitanje za mene, da naravno (30, 15, 54, 19, 50, 58. Terminal 19 je obično zadužen za predgrevanje (grejač))
30 Glavni dovod (+)
15/54 Kontakt
19 Grejač
50 Start (Anlaser)
58 Pozicija / Pomoćno
Da se nadovežem na moj post što sam stavio link, ta brava može da se napravi da bude i kontakt ali ova se dobro pakazala
30 (+) Stalni plus sa akumulatora
15 Ignition (Kontakt) Napajanje elektronike, instrumenta i solenoida pumpe.
17 / 19 (Grejač) Položaj za predgrevanje (Obično okretanjem ulevo ili međupoložaj udesno)
50 Start (Anlaser)
ACC Dodatna oprema (Radio, brisači i svetla kabine (opciono na nekim modelima)