Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to je onda nesto novo . Mislim to sto kazes, nemisli niko da je to zezanje ....PARACINAC ne misli niko da je to zezanje niti nesto bezazleno vec je ljudima preko glave danonocno bombardovanje medija i punjenje glave sa brojevima umrlih i zarazenih a te informacije sluze samo da bi na kraju farmaceutske kuce napravile extraprofit i da bi se teziste prebacilo sa nekih mnogo bitnih stvari koje zivot znace na danonocni razgovor o koroni. Milion problema je pritisnulo nas narod sa svih strana ali koga briga poenta je samo skretanje paznje ljudi i zaludjivanje sirokih narodnih masa a produkt tog zaludjivanja moze da bude samo strah kod naroda kao i otudjivanje i i depresija nikakav drugi efekat ne vidim od toga
За краву не знам, али да је било баш доста пара - било је. Ал' то да те фино ољуште за прикључивање/инсталацију било чега где постоји монопол - то важи и данас.Sećam se da je u mojim krajevima uvek išla krava za priključak fiksnog telefona.
Ili kupovati solarne panele,jeste start skup ali posle nema racunaJa sam se zarekao da ću promeniti destributera el.energije čim se pojavi prvi osim EPS-a.
Ovi su se toliko osilili, da je to prosto neverovatno.
I ako bude skuplje, prelazim kod drugog, samo da bar dam doprinos da se počnu osećati da nisu nezamenljivi.
Gledao sam prošle godine one nesretne poštare kada su štrajkovali, kakve im smicalice država pravi, ono je zaista zaista nešto prosto neverovatno.
Pošteni poštari koji se rasturaju od posla štrajkovaše 10-15 dana, i ne uspeše da naprave ni najmanji pomak.
AlCapone je za ove naše 'stručnjake' čisti početnik.