Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miksane dali je ovo moguce da Momin auto trosi ispod 5 litara zimi zbunjen sam to nema ni u fabrickim papirima ovo ili je veci deo puta blagi nagib ili ga je neko na tih predjenih 900 km slepovao nema sta drugo da bude
Evo kako Forman iz lakta slabijom rukom zamlao da izbije Morrisonu oko kao starac.Mogu da zamislim kako je udarao kada se tukao sa Alijem i Frejzerom i ostalima kao mladic.Pogledajte od 8.6 min.
Za koji deo tacno ti treba pojasnjenje? Starca strpali u bolnicu zbog malaksalosti, med. sestra ga zarazila koronom.Samo malo pojasni sta si hteo da kazes.
I ja sam lose prosao kada sam napisao o mom iskustvu sa tom bolesti. Bio napadnut kako cmizdrim sto mi curi nos, a zbog upale pluca kao posledicom korone borim se i dan danas.Ne ljutim se,niti krivim bilo koga ,pa ni te jadne sestre. Samo sam hteo da podelim iskustvo kao sto sam i u Avgustu kada sam medju prvima ovde na forumu podelio svoje kad sam zakacio koronu.