Jbg, kao ženina tetka iz klipa o kobasicama...Moje saučešće...Moj ujak je preminuo juce od posledica Korone,bio je na respiratoru dve nedelje do juce pluca su mu nestala skroz nije mu bilo spasa.
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg, kao ženina tetka iz klipa o kobasicama...Moje saučešće...Moj ujak je preminuo juce od posledica Korone,bio je na respiratoru dve nedelje do juce pluca su mu nestala skroz nije mu bilo spasa.
Hvala,vecina misli da je ovo obicna zajebancija ali nije ic saliti se sa ovim virusom..Jbg, kao ženina tetka iz klipa o kobasicama...Moje saučešće...
PARACINAC ne misli niko da je to zezanje niti nesto bezazleno vec je ljudima preko glave danonocno bombardovanje medija i punjenje glave sa brojevima umrlih i zarazenih a te informacije sluze samo da bi na kraju farmaceutske kuce napravile extraprofit i da bi se teziste prebacilo sa nekih mnogo bitnih stvari koje zivot znace na danonocni razgovor o koroni. Milion problema je pritisnulo nas narod sa svih strana ali koga briga poenta je samo skretanje paznje ljudi i zaludjivanje sirokih narodnih masa a produkt tog zaludjivanja moze da bude samo strah kod naroda kao i otudjivanje i i depresija nikakav drugi efekat ne vidim od togaHvala,vecina misli da je ovo obicna zajebancija ali nije ic saliti se sa ovim virusom..
Veruj mi da vecina misli,ne pricam nista napamet jer poznajem ljude koji se kurce nece da nose maske i ne veruju nikome nista..danas smo sahranili mog ujaka na sanduku ima plocica sa sifrom od cega je covek preminuo..ovo nije sala nikakva jel u familiji mojoj 18 osoba je bilo zarazeno virusom,danas kad sam ih video kako izgledaju ljudi se prepolovili i naravno virus ostavlja posledice na vecinu...PARACINAC ne misli niko da je to zezanje niti nesto bezazleno vec je ljudima preko glave danonocno bombardovanje medija i punjenje glave sa brojevima umrlih i zarazenih a te informacije sluze samo da bi na kraju farmaceutske kuce napravile extraprofit i da bi se teziste prebacilo sa nekih mnogo bitnih stvari koje zivot znace na danonocni razgovor o koroni. Milion problema je pritisnulo nas narod sa svih strana ali koga briga poenta je samo skretanje paznje ljudi i zaludjivanje sirokih narodnih masa a produkt tog zaludjivanja moze da bude samo strah kod naroda kao i otudjivanje i i depresija nikakav drugi efekat ne vidim od toga
E to je onda nesto novo . Mislim to sto kazes, nemisli niko da je to zezanje ....PARACINAC ne misli niko da je to zezanje niti nesto bezazleno vec je ljudima preko glave danonocno bombardovanje medija i punjenje glave sa brojevima umrlih i zarazenih a te informacije sluze samo da bi na kraju farmaceutske kuce napravile extraprofit i da bi se teziste prebacilo sa nekih mnogo bitnih stvari koje zivot znace na danonocni razgovor o koroni. Milion problema je pritisnulo nas narod sa svih strana ali koga briga poenta je samo skretanje paznje ljudi i zaludjivanje sirokih narodnih masa a produkt tog zaludjivanja moze da bude samo strah kod naroda kao i otudjivanje i i depresija nikakav drugi efekat ne vidim od toga
Pre par godina kada je zelezara vec bila na izdisaju u stvari ona radi sa gubitcima od kada je napravljena navijao sam da se ne pojavi strateski partner i da taj horor od crne metalurgije zavrsi za sva vremena. Medjutim drzava je pronasla Kineze a posto sada odzak kulja kao nikada probija sve barijere a u planu je i izgradnja Kineske rafinerije. Da stvar bude gora 90 tih godina se ceo grad grejao na struju a sada se ceo grad greje na ugalj i na mazut .Uz put ceo grad je gasifikovan i aktuelna vlast umesto da pusti narod da se ceo grad prikljuci na gas oni traze legalizaciju kuce drugim recima jednom domacinstvu treba 3000 eura da se prikljuci. Znaci aktuelna vlast ne vodi brigu o gradjanima Srbije niti im je stalo do zdravlja nacije vec je sve stavljeno u cilju OSTVARIVANJA EXTRA PROFITA a i Koviin do nas je gasifikovan jos od davnih vremena ali se zadnjih 10 godina 2/3 gradjana Kovina greje na drva i ugalj kazu da im je bilo jeftinije pa je pitanje koliko su se bitange ogradile na gas zadnjih 10 godina kada su povoljnija drva i ugalj. Nesto slicno je i u automobilskoj industriji voziti dizel auto ili na gas mu dodje na isto kada se sve stavi na papir ALI EKOLOGIJA TRPI A I GRADJANSTVO I TO DEBELO. Da ne pomislis da sam promasio post ovo sto sam sada napisao direktno utice na zdravstveno stanje 150 000 ljudi koji zive u Smederevu i okolini na kancerogena oboljenja, na plucne bolesti ,na srcane bolesti a nismo mi jedini u Srbiji a jos dugo dugo ce iz odzaka kuljati mazut i ugalj jer je bitno ceo grad da se legalizuje i da napuni budzet ovim jajarama sto su sve prodali pa posto nema vise sta haraci naplacuj porez na vazduhVeruj mi da vecina misli,ne pricam nista napamet jer poznajem ljude koji se kurce nece da nose maske i ne veruju nikome nista..danas smo sahranili mog ujaka na sanduku ima plocica sa sifrom od cega je covek preminuo..ovo nije sala nikakva jel u familiji mojoj 18 osoba je bilo zarazeno virusom,danas kad sam ih video kako izgledaju ljudi se prepolovili i naravno virus ostavlja posledice na vecinu...
За краву не знам, али да је било баш доста пара - било је. Ал' то да те фино ољуште за прикључивање/инсталацију било чега где постоји монопол - то важи и данас.Sećam se da je u mojim krajevima uvek išla krava za priključak fiksnog telefona.
Ili kupovati solarne panele,jeste start skup ali posle nema racunaJa sam se zarekao da ću promeniti destributera el.energije čim se pojavi prvi osim EPS-a.
Ovi su se toliko osilili, da je to prosto neverovatno.
I ako bude skuplje, prelazim kod drugog, samo da bar dam doprinos da se počnu osećati da nisu nezamenljivi.
Gledao sam prošle godine one nesretne poštare kada su štrajkovali, kakve im smicalice država pravi, ono je zaista zaista nešto prosto neverovatno.
Pošteni poštari koji se rasturaju od posla štrajkovaše 10-15 dana, i ne uspeše da naprave ni najmanji pomak.
AlCapone je za ove naše 'stručnjake' čisti početnik.