emigrant
Član
Večeras slušam ministarku Zoranu i kaže da će uskoro moći da se solarna struja iz privatnih kuća vraća u mrežu.Ako to bude to bi bilo jako zanimljivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dovlacio ja jednom iz Nemačke polovnu bateriju od viljuškara za smešne pare je nasao,koristi je na vikendici za solarno.Skup sport su baterije za njih.
Telekom i eps trab prodati.Eps samo odvojiti proizvodnju da ostane drzavana i smanjiti radnike, ima ih ko govana.
Lepo su nas vencali sbb i telekom.Telekom sa telenorm pravi dil.Umesto da imamo u svakoj grani 3-5 ponudjaca imao ih po 2.
Valjda je taj i taj prijetio tebi , a ne Madjar prijetio Srbinu .Zašto je moderator,ako smem da pitam ,obrisao post od juče u kome mađar preti srbinu tj.meni?
Momo ti si prvi reagovao na post što sam napisao,i verujem da koji su pročitali sve ama sve mije postove nikad al stvarno nikad nikoga nisam nit vredjao nit prozivao na nacionalnoj osnovi.Valjda je taj i taj prijetio tebi , a ne Madjar prijetio Srbinu .
A šta si ti predhodno napisao?Seme pleme i ostalo.
Ау, брате Саво, зар баш никада?Ja nisam nikaga jebo
Sve je počelo od ovog postaEto države u kakvoj živimo.
Pozdrav svim mađarima koji su glasali,da vas ovako snađe .
Al šta vredi taki ste ljudi.