Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Večeras slušam ministarku Zoranu i kaže da će uskoro moći da se solarna struja iz privatnih kuća vraća u mrežu.Ako to bude to bi bilo jako zanimljivo.

Skup sport su baterije za njih.

Telekom i eps trab prodati.Eps samo odvojiti proizvodnju da ostane drzavana i smanjiti radnike, ima ih ko govana.

Lepo su nas vencali sbb i telekom.Telekom sa telenorm pravi dil.Umesto da imamo u svakoj grani 3-5 ponudjaca imao ih po 2.
Dovlacio ja jednom iz Nemačke polovnu bateriju od viljuškara za smešne pare je nasao,koristi je na vikendici za solarno.

Jedini problem je sto je teska do zla Boga.

Нисам испратио; како ти претио: обично попут "'бемтеустасмрдљива" или је у то додао и националну одредницу?

Саво, скриншот екрана уради. Овако ти неће веровати.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Plandujemo malo
3187e07ff84acad0f873d3bb0b301180.jpg

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Оно кад не чујеш читаву вест...

Малопре ухватим део вести на ТВ у којој видим да се мењају слике писца Владимира Пиштала и иде глас спикера који чита његову биографију "...од... до... био је...". Да вам искрено кажем, баш сам се скењ'о кад сам чуо то јер сам помислио да је овај пристојни човек умро. И онда дођем до компа, прогуглам и видим вест да, срећом, није умро, већ да је именован за в.д. управника Народне библиотеке Србије.

Ja nisam nikaga jebo,nikome pretio,i nikoga niosam vređao ,ti si prvi.
A ako se vređaš zato što ti kažem da si mađ i da si naci,znaš ko si a i ja znam kosi,pokazao si ,hvala ,dobro je da se zna.
Ja sam završio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh