Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam 2018 bio 3 meseca na bolovanje.Svakog meseca predavao doznake.Nakon toga komisija,svakog meseca do ozdravljenja ili penzija-bolovanje je bilo 65% nakon komisije

Ево из прве руке доктор може да испише боловање до 60 дана без комисије. Сваког месеца морају дознаке кад позову. И што се тиче процената не може дати испод минималца.
Отишао сам до кадровске и распитао се.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

ako хоћеш дуже боловање од короне Кад прође две недеље иде се на контролу где ти потписујеш папир под кривичном и материјалном одговорношћу да ниси имао у последња три дана температуру никакви тестови никакав преглед се не ради а ти изјавиш да си имао јуче температуру доктор је дужан дати продужи боловањеи ако си у државној служби или јавном предузећу боле те брига има проблем што нас сељацима не западне такав посо него само код приватника и то већином кичма транс Код нас је поумирало у задње време доста људи

на твом радном месту дал можеш да се врућ воде напијеш и како онда да се пуно једе

Možemo mi da se zezamo kolko hoćemo ali nema goreg posla u državi,naravno ima i onih koji lade jaja ali mi u proizvodnji najebavamo za sve pare

Код нас је у друштвеном сектору 100% боловање ако имаш ковид,а ако не онда је 65%. Код приватника је имао не имао 65% и у већини случајева мораш да долазиш на посао тек кад паднеш са ногу онда можеш кући да идеш да лежиш.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh