Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma bitno je da se poštuju mere i nema okupljanjaGovornici nisu dostojni dogadjaja.
Njegova karijera je trajala do 90 dok nije poceo da se siba na nos da se alkoholise i vucara sa kurvama.Jeste jedan od najboljih ali nebi imao sanse protiv Alija, Formana i jos nekih starih teskasa.Prvo nizak je mnogo su krupniji pravi teskasi od njega.Bokserski iq napad i odbrana nemogu da se porede sa Alijem.Kada se pogleda celokupna profesionalna karijera on nije mozda ni medju prvih 30 a mozda ni medju prvih 50 totalno rasulo .Ali po njegovim performansama i nacinu kako je poceo karijeru i coveka koji je rusio i mleo sve pred sobom sigurno je da on nije zaradjivao silne milione da bi dobijao sve nokautom u prvoj rundi ,Sa 24 ,25 je zavrsio karijeru posle ide zatvor i skandali manjak treninga ,psihicki pad i bunari .Medjutim talenat je jedno ali ono sta je ko osvojio ostaje zapisano i samo to se broji. Ali svetska medijska zvezda tog momenta gvozdeni Majk je zavrsio karijeru zbog afere sa konobaricom malo neuverljivo ali tako to funkcionise u surovom svetu velikog biznisa nije shvatio ta pravila na vreme i platio je ceh .Postoje pravila u show biznisu mnogo veliki novac je u igri i mnogo veliki igraci .Ta pravila sa medjunarodne scene vaze sada i kod nas krimosi i menadzeri vedre i oblace a da nije tako ne bi kladionice bile najprofitabilnije firme u Srbiji. Cela Amerika ne samo sto su svi stavljali novac na pobedu Tajsona nego su se kladili da ce biti nokaut u prvoj rundi i svi srecni i nasmejani osim menadzera i svetskih kockarskih lanaca a ovaj ne kapira nista a nece da poslusa iskusnije i bi sta bi .
Tysaon je bio inteligentan bokser, imao je dobrog trenera izbrusena i odbrana (peekaboo) i napad.Snazan udarac i brzina.Brzina ubija to je i sam govorio, mnogo spremniji od svojih rivala do 90.Tyson kod tskasa spada u prvih 10 po ranking listama ali svakako mnogi bi se slozili da kad je bio u punoj formi niko ne bi mogao stati u ring ispred, doduse stao bi ali samo dok ne bi pocela prva runda.
Ta zivotinja zgazila bi sve pred sobom.
Njegov iq je bio snazan udarac koji niko nije u boxu posedovao, taj udarac probio bi i probio je svaku intelegenciju i taktiku skakog boksera.
Holifildova taktika da ga posle svakog primljenog udarca uhvati u zagrljaj i udaranje glavom u lice dok ovaj nije pobesneo nije licilo na borbu.
Gore si rekao da su drugi imali jaci udarac od njega a sad kazes da je snazno udarao.Tysaon je bio inteligentan bokser, imao je dobrog trenera izbrusena i odbrana (peekaboo) i napad.Snazan udarac i brzina.Brzina ubija to je i sam govorio, mnogo spremniji od svojih rivala do 90.
Mislio sam na neke starije borce.Gore si rekao da su drugi imali jaci udarac od njega a sad kazes da je snazno udarao.
Ja i dalje tvrdim d su mozda neki drugi bili intelegentniji i koristili vise neku taktiku od Tysona ali niko nije udarao snaznije od njega.
Imao je strahovito ubitacan udarac.
Sve su to zavrsni udarci koji su bili i kraj borbe tj. klasicni nokauti, ali i u tim snimcima ima prvo po bubrezima pa u facu. Toliko o strucnosti.
Tajson nije gubio vreme i snagu sa udarcima u telo nego sve vreme gađa glavu i to je to.Toliko od mene.
Ma dosta više bre izigravanja kako se u sve razume.KADA JE OPSOVAO MORNARA JE TREBAO MALO NA ODMOR ALI SMO SVI ĆUTALI, .Ima srednju školu a izigrava nekog intelektualca koristeći izraze koje ni sam ne razume.Ako si mu reko
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока