Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda nebi bilo nista drasticno ,mozda bi bio ipak kolaps u bolnicama u jednom trenutku , a van bolnica naizgled normalno (tako ja nesto pretpostavljam ) znaci svi u bolnicama izbaceni iz stroja i katanac , mozda ipak neka vrsta kolapsa i svuda , pa mozda nemiri i tako to ,... ko zna ? Ipak recite zar nije dobro pitanje ?
Ajde jos malo scenarija. Evo zoran je dao svoju pretpostavku ,..
Moje mišljenje je da bi umrlih bilo isto ko i sada a obolelih puno manje...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

У новембру је умрло за четвртину више него годину раније а у децембру је умрло дупло више него 2019 кад је умрло 8800 људи а у децембру 2020 је умрло 17320 нама блиских људи
U mom selu je bilo u novembru i decembru vise umrlih nego u prethodnih 5 ali niko nije umro od korone, mozda zbog...

У новембру је умрло за четвртину више него годину раније а у децембру је умрло дупло више него 2019 кад је умрло 8800 људи а у децембру 2020 је умрло 17320 нама блиских људи
Ako dodaš svih 4000 od korone,Ko su ovih 5000
Ili još bolje: ako dodaš da je 1000 od korone u decembru.Ko su ovih 8000.
Statistika ke čudna biljka.

Kod mene je virus prošao kroz selo negdje polovinom decembra. Za moje znanje 6 pozitivnih. Troje imalo komplikacije sa temperaturom ali samo jedno pristalo na bolnicu. Svi se oporavili. Bilo je i ovih koji šmrcaju, kašljucaju, malo onemoćali... pomalo krili ali nisu nigdje išli. I sad ima takvih.
Propisanih mjera se pridržavamo kad idemo u veće društvo a ovako po selu niko ne koristi maske a redovno se obilaze bar za podnevnu kavu.
Po ovom što vidim nebi me čudilo da nas taj kuron posjeti ponovo i provjeri dali je neko izmilio iz skrovišta.
Šta bi bilo bez mjera i ko bi preživio?
Ako uzmemo broj oboljelih i poredimo koliko ih je podleglo a koliko je ozdravilo i tome dodamo pretpostavljeni broj oni koji nisu ni prijavili da su imali neke probleme, moglo bi se orjentaciono izračunati koliko bi ljudi preživjelo.
Ne vjerujem da bi bolnice doživjele kolaps. Ne znam šta oni rade sa tim bolesnima od korone kad imaju toliko posla oko njih? Razumijem da moraju poduzimati mjere da se i medicinski radnici ne razbole ali to je prije nelagoda i psihološki stres, nego povećan obim posla.
Za mene je veće pitanje šta se kuva u tim laboratorijama i koji eksperiment će na nama da izvedu u skorijoj budućnosti?

U mom selu je bilo u novembru i decembru vise umrlih nego u prethodnih 5 ali niko nije umro od korone, mozda zbog...
Isto i kod nas, pola sela su bili u ambulanti i imali zapaljenje pluca, u bolnicama zavrsilo desetine i oko 12 umrlih za 10 dana od toga u jednom danu 4 njih a ukupno u Novembru i Decembru sigurno vise od 20.
Verovatno su zavrsili ovakao kako su zavrsili jer navodno su uhvatili malo prehlade jer su bosi spavali! Nikako od corone.
Ne pamti se da ih je bilo toliko umrlih u jednom ili dva meseca.

Bilo je kod nas... pre 10/12 god u par meseci umrlo godisnji prosek
Napisao sam ne od vec zbog jer su ljudi, izbegavali da idu kod lekara zbog velikih guzvi, lose organizacije, hladno bilo a napolju se ceka... tako da je mnogo stvari uticalo...medju njima umro je i moj otac ali nije imao koronu

Da malo okrenemo na vedrije strane, mozda ima nade za srpsku poljoprivredu kada i mladi iz BG krecu da rade

Broj umrlih u Republici Srbiji u periodu januar−decembar 2020. godine iznosio je 114 954 i, u odnosu na isti period prethodne godine, kada je broj umrlih bio 100 963, beleži se rast od 13 991 ili za 13,9%.

Po ovoj statistici treba da tražimo 10000 umrlih ali od čega.Tih 100000 pada u zapećak (a ima ih i više) jer sam zaokružio.
Momo,sad pitanje za tebe,Da li bi ovih 10000 umrlo da nije korone.

Broj umrlih u Republici Srbiji u periodu januar−decembar 2020. godine iznosio je 114 954 i, u odnosu na isti period prethodne godine, kada je broj umrlih bio 100 963, beleži se rast od 13 991 ili za 13,9%.

Po ovoj statistici treba da tražimo 10000 umrlih ali od čega.Tih 100000 pada u zapećak (a ima ih i više) jer sam zaokružio.
Momo,sad pitanje za tebe,Da li bi ovih 10000 umrlo da nije korone.
Sve je u ovom modernom vremenu namesteno i nista nije slucajno. Lista za kladionicu iz svih mogucih sportova na celoj planeti za koju treba coveku 2 sata da je prelista nema ni jedan jedini mec od 5 milijardi meceva za koji bi covek rekao to je sigurno i da stavi ruku u vatru. Majk Tajson je bio najbolji bokser svih vremena ali nije mogao da shvati da mora i da gubi meceve da bi mafija okretala veliki novac i ishod je poznat namestili su mu igru i strpali ga u zatvor navodno zbog silovanja neke crnkinje konobarice i u zatvoru je poludeo i nikada se vise nije vratio u normalu. Nas narod i dalje zivi u ubedjenju da ce se izlaskom na izbore nesto promeniti .Lova vrti gde burgija nece jer da nije Amerike nikad Sloba ne bi bio smenjen a da je po narodu nikada Djindjic ne bi bio na celu drzave a da se narod nesto pita ne bi ni psihopata ovako suvereno vedrio i oblacio. Zapadu odgovara ovakav poslusnik a kada im ne bude odgovarao ili kada previse ojaca pustice ga niz vodu kao Mila Djukanovica -U Srbiji ne mozes bez veze ni kao djubretar u komunalnom preduzecu ,sve je korumpirano i sve ali apsolutno sve je pod kontrolom. Meni je veoma interesantan detalj kada nasi vredni i sposobni ljudi koji rade godinama u jakim i razvijenim zemljama zapada krenu da uloze u neki posao u Srbiji a imali su sta da vide i da prenesu ovde ali prilikom svakog veceg ulaganja mnogi zaboravljaju prvo razlog zasto su nekada napustili Srbiju i da sada kada je i nostalgija ucinila svoje zaboravljaju a ne pitaju dali se u medjuvremenu nesto u Srbiji promenilo na bolje.Nacin poslovanja u Srbiji je dosta drugaciji nego u razvijenim zemljama a i zakon i struktura ljudi iz zapadnih zemalja u uporedbi sa nasom se dosta razlikuju. Sto se tice statistike Srbija nikada do sada nije ovako briljirala sto se tice napretka i ekonomije po prici politicara koji vodei predstavljaju Srbiju a sa druge strane narod nikada nije bio siromasniji i prezaduzeniji. ZAKLJUCAK Mnogo je dobra stvar kada covek moze da odlucuje u svom zivotu i da donosi racionalne odluke pa ako nisi zadovoljan zenom razvedes se ,a ako nisi zadovoljan sa firmom das otkaz pa nekad promenis i 20 firmi,ne svidja ti se auto prodas i kupis drugi ,ne svidja ti se boja odela i dizajn promenis odelo ALI NAJVECA NACIONALNA TRAGEDIJA JE DA CE OVAJ COVEK BITI DOZIVOTNI PREDSEDNIK I VLADACE DO SMRTI I MORACE CELA NACIJA DA GA GLEDA DOK NAS SMRT NE RASTAVI. A ON CE DA PLACE DA GRCA DA SAVIJA GLAVICU SETNO DOK PODRHTAVA GLASIC i narod kao nemi posmatrac gleda voajerise ONA ZLOSTAVLJANA ZENA MOZE BAREM DA POBEGNE U SIGURNU KUCU A DE NAROD DA POBEGNE ON JE SVUGDE OVO JE NAJGORI KOSMAR KOJI JE ZADESIO SRBIJU e sad ne kazem on izgleda da na jedan stariji deo populacije deluje opustajuce BAKE I DEKE OPUSTITE SE DOK VAS SPUSTAM U KREMATORIJUM kao ove gatare vraca im izgubljeno samopouzdanje ali BOJIM SE DA CE OVA VLADAVINA OSTAVITI TRAJNE POSLEDICE NA ONAJ CITALACKI DEO HRABRE I PONOSNE ALI NAPACENE SRBIJE

Нема потребе да се бавимо бројем повећаног броја умрлих и од чега и зашто и како су умрли (то нећемо никада сазнати). Имамо међу последњим порукама ове које прилично тога показују. То су поруке BARBULE И MONTOYE.

У првој се види начин како се површно од врхуских стручњака говори о вакцинацији („ћурка“ је потписала а није ни читала шта потписује – што говори да вероватно није ни примила ту вакцину) и грлатог стручњака који повремено лупа али му је и дужност и да ућутка др Несторовића. Задатак је јасан: безусловно навести народ да се вакцинише (при чему је др Несторовић једини реалан).

Други прилог је овај који је MONTOYA поставио и говори о томе чему служи корона. То је богаћење богатих, односно пљачка (јер се то ради у мутним временима – то је стара, ефикасна техника када се смишљено изазову кризе и у тим испланираним условима, стиче богатство).

https://www.dragas.biz/2021-2/

„...najbogatiji su za osam meseci pandemije uvećali svoje bogatsvo za 34,5%“...(у САД)

https://www.dragas.biz/kapitalizam-2/

„...Kuge nije bilo dugo i red je da se čovečanstvo nauči pameti, da se uplaši, zastraši, prestravi,dovede u red, utegne, pričvrsti i lancima zaveže. Kako se to najbrže radi? Proglašavanjem pandemije.

Pošto je neoliberalni kapitalizam došao do svoga kraja, na prošlom zasedanju u Davosa je rečeno da sigurno sledi socijalna revolucija,ako se ne bude nešto hitno preduzelo...“

Све се може када је „кризна ситуација“:

http://www.politika.rs/sr/clanak/28217/Кућење-и-под-претњом-бомбардовања

Нема потребе да се бавимо бројем повећаног броја умрлих и од чега и зашто и како су умрли (то нећемо никада сазнати). Имамо међу последњим порукама ове које прилично тога показују. То су поруке BARBULE И MONTOYE.

У првој се види начин како се површно од врхуских стручњака говори о вакцинацији („ћурка“ је потписала а није ни читала шта потписује – што говори да вероватно није ни примила ту вакцину) и грлатог стручњака који повремено лупа али му је и дужност и да ућутка др Несторовића. Задатак је јасан: безусловно навести народ да се вакцинише (при чему је др Несторовић једини реалан).

Други прилог је овај који је MONTOYA поставио и говори о томе чему служи корона. То је богаћење богатих, односно пљачка (јер се то ради у мутним временима – то је стара, ефикасна техника када се смишљено изазову кризе и у тим испланираним условима, стиче богатство).

https://www.dragas.biz/2021-2/

„...najbogatiji su za osam meseci pandemije uvećali svoje bogatsvo za 34,5%“...(у САД)

https://www.dragas.biz/kapitalizam-2/

„...Kuge nije bilo dugo i red je da se čovečanstvo nauči pameti, da se uplaši, zastraši, prestravi,dovede u red, utegne, pričvrsti i lancima zaveže. Kako se to najbrže radi? Proglašavanjem pandemije.

Pošto je neoliberalni kapitalizam došao do svoga kraja, na prošlom zasedanju u Davosa je rečeno da sigurno sledi socijalna revolucija,ako se ne bude nešto hitno preduzelo...“

Све се може када је „кризна ситуација“:

http://www.politika.rs/sr/clanak/28217/Кућење-и-под-претњом-бомбардовања
Postavio sam statistički podatak samo iz razloga što se potencira da je za povećanje broja umrlih,razlog-korona virus 19,20,21....Ali baš ta statistika govori nešto drugo.Da se povećao broj smrtnosti od drugih bolesti.Sada mnogi znaju ko je preležao koronu u svom okruženju a ne preminuoa ne znaju za one koji su umrli mladi od srčanog udara,koji su doživeli moždane udare,maligne bolesti,tj.znaju ali to je kao dobar dan i smatra se normalnim.
Neko je od članova nedavno postavio statistički podatak.Zbog toga sam odgovorio.

Tajson nije najbolji bokser ikada. :)
Kada se pogleda celokupna profesionalna karijera on nije mozda ni medju prvih 30 a mozda ni medju prvih 50 totalno rasulo .Ali po njegovim performansama i nacinu kako je poceo karijeru i coveka koji je rusio i mleo sve pred sobom sigurno je da on nije zaradjivao silne milione da bi dobijao sve nokautom u prvoj rundi ,Sa 24 ,25 je zavrsio karijeru posle ide zatvor i skandali manjak treninga ,psihicki pad i bunari .Medjutim talenat je jedno ali ono sta je ko osvojio ostaje zapisano i samo to se broji. Ali svetska medijska zvezda tog momenta gvozdeni Majk je zavrsio karijeru zbog afere sa konobaricom malo neuverljivo ali tako to funkcionise u surovom svetu velikog biznisa nije shvatio ta pravila na vreme i platio je ceh .Postoje pravila u show biznisu mnogo veliki novac je u igri i mnogo veliki igraci .Ta pravila sa medjunarodne scene vaze sada i kod nas krimosi i menadzeri vedre i oblace a da nije tako ne bi kladionice bile najprofitabilnije firme u Srbiji. Cela Amerika ne samo sto su svi stavljali novac na pobedu Tajsona nego su se kladili da ce biti nokaut u prvoj rundi i svi srecni i nasmejani osim menadzera i svetskih kockarskih lanaca a ovaj ne kapira nista a nece da poslusa iskusnije i bi sta bi . :eek:

Sta vi radite sa starim i neispravnim tv, kompjuterima itd ? Jel ima inace negdje da kupuje neko za neku reciklazu ili slicno ?
Ja sam nedavno zajedno sa kantama za smeće izneo i jedan tv. Smetlari ga nisu odneli, a ja ga nisam taj dan vratio u dvorište kad sam uvlačio kante. Ostao je na rampi ceo dan, ali već sledeću noć ga je neko odneo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh