MOMOSARIC
Član
Samo srednju skolu ? Koji kreten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,samo sam naglasio da si trebao biti banovan,što i sam sebi moraš priznati.A nisam znao da si se i boksere trenirao pa ti je tema poznata.Nauči bre čoveče da se ponašaš.Shvati da neko ima drugačije mišljenje i da smo ovde da diskutujemo a ne da se omalovažavamo i vređamo.Za svaki moj post,kakov god bio se kačiš.Pa ima bre sve neke svoje granice.Zar nije vikanje kad se pise velikim slovima?Do sada si bio tih.
"Bilo kuda coci064 svuda"Ne,samo sam naglasio da si trebao biti banovan,što i sam sebi moraš priznati.A nisam znao da si se i boksere trenirao pa ti je tema poznata.Nauči bre čoveče da se ponašaš.Shvati da neko ima drugačije mišljenje i da smo ovde da diskutujemo a ne da se omalovažavamo i vređamo.Za svaki moj post,kakov god bio se kačiš.Pa ima bre sve neke svoje granice.
Eto bio si u pravu.Ne znam šta imaš od toga.Samo sam prokomentarisao klip koji si postavio. Sta u tom komentaru nisam bio u pravu? Da li sam kad komentarisao tvoja izlaganja i komentare o vojnoj tehnici i tvom vojevanju. Nisam, mada imam misljenje, ali nisam strucan.
Prvo kaze se baba Julin puk, a posto si dobro obavesten saznaces i gde su Livnicari bili 91. Nema tu nista da se hvalim. Bio mobilisan, odazvao se, vratio se sa glavom na ramenima. Toliko,ali da ne bude da si samo ti ufurani SRO kadar bio preko. Drugo. Nije samo pisanje nacin komunikacije na forumu. I kad lajkujes neciji komentar moze biti uvredljiv za onog sto je spomenut u tom komentaru. Trece. Niko nece plakati ako bilo ko bude banovan. Nemoj sebi davati toliki znacaj.Ala ti je odgovor.Drugarica je bila kod kuće kako je i normalno a ti si bio u baba Milkin puk.To piše u ovom rebusu,jer si i tamo bio narodni heroj.samo što onda nije bilo spomenica.Trebalo bi retroaktivno da ti dodele.
Lako je tebi kad imaš žutu ručicu.Nema od banovanja ništa ne brini se o tome.Samo sam vam dao jedan drugarski savet pa kako rešite tako će i biti.
Nije samo pisanje nacin komunikacije na forumu. I kad lajkujes neciji komentar moze biti uvredljiv za onog sto je spomenut u tom komentaru.