Znači,hoćeš da se ja ponašam kao ti.Da se kačim na svaki tvoj post u bilo kojoj temi,ne samo u ovoj.Zar ti mene ovim postom ne vređaš.Niti umišljam da sam neki ufurani kadar,mada ne znam šta si time hteo da kažeš.Što se lajkova tiče i ti si isto lajkovao,što mene ne dotiče.Neki put lajkujem bez veze.Znači da si bio u baba Julin puk (da li sam sad dobro rekao jer nisam znao da se samo tako kaže).To je dokaz koliki si sitničar jer možeš ga nazvati po bilo kojoj babi.Prvo kaze se baba Julin puk, a posto si dobro obavesten saznaces i gde su Livnicari bili 91. Nema tu nista da se hvalim. Bio mobilisan, odazvao se, vratio se sa glavom na ramenima. Toliko,ali da ne bude da si samo ti ufurani SRO kadar bio preko. Drugo. Nije samo pisanje nacin komunikacije na forumu. I kad lajkujes neciji komentar moze biti uvredljiv za onog sto je spomenut u tom komentaru. Trece. Niko nece plakati ako bilo ko bude banovan. Nemoj sebi davati toliki znacaj.
Poželeo sam ti ozdravljenje sa najiskrenijim namerama što si ti javno odbio i to vrlo drsko.Pisao si mi o nekom mom komšiji koji je ima koronu a ja nisam čuo i umesto da napišeš o kome je reč i kraj priče (pitao si me da ga pitam da li će se vakcinisati a ja sad treba da idem od vrata do vrata da pitam,da nađem ko je).
Evo i taj isti PEET je na tvojoj strani pa meni to ne smeta.I sa njim sam imao sto rasprava jer nam se neki stavovi ne poklapaju a niti ja idem za njim niti on zamnom u svakom postu.Ispucali smo šta imamo i teraj dalje.Niti je on meni ostao dužan niti ja njemu.I bili smo dosta korektni oboje.
A to da li će neko na forumu žaliti što će neko biti banovan ili ne. Neće žaliti niko i nemam potrebe da dajem neki značaj.To je stvar uredništva.Ja sam to napisao iz razloga da ću se i ja tako ponašati kao ti-tj prelaziću granicu dozvoljenog.