Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko da sam ja bitan .Prvo nismo strucni za to a postoje ljudi koji su zavrsili visoke skole i koji su placeni i odgovorni za to .I tim ljudima treba u potpunosti verovati /normalno ako nisu rezijski/Sta si ti odlucio u vezi vakcinacije
Pitaj slobodno imamo mi par eksperta ovde koji nema da ne znaju odgovor na neko pitanje, jedan i ne ume bas da pise jerUf imam ja jos zanimljivije pitanje za sve u vezi korone . Pitanje svih pitanja , ali nazalost niko nemoze dati tacan odgovor . Mozda ,ali mozda szo , nacuo sam da rade duze istrazivanje kompjuterskim simulacijama ...
A sta vi mislite da bi se desiloPitaj slobodno imamo mi par eksperta ovde koji nema da ne znaju odgovor na neko pitanje, jedan i ne ume bas da pise jer
“nije skolovala dovoljno” dok drugi dr zna radti i goblene, sije, cisti, ..., itd.
Nema sta ne znaju!
Ima jedan kod nas sto stalno govori:
- Pitaj mene ja sve znam!
nema njih na forumu.Amiše si zaboravio.Preziveli bi busmani i jos po neko pleme ,jbg oni negledaju tv pa neznaju da treba dumru
To nije pretpostavka.I Bojan je lepo napisao,ko ne gleda televizor.A baš me zanima koliko bušmana ima zaraženih i Amiša i onih koji su daleko od tehnologije.To SZO nije izneo.Mozda nebi bilo nista drasticno ,mozda bi bio ipak kolaps u bolnicama u jednom trenutku , a van bolnica naizgled normalno (tako ja nesto pretpostavljam ) znaci svi u bolnicama izbaceni iz stroja i katanac , mozda ipak neka vrsta kolapsa i svuda , pa mozda nemiri i tako to ,... ko zna ? Ipak recite zar nije dobro pitanje ?
Ajde jos malo scenarija. Evo zoran je dao svoju pretpostavku ,..
Indijanci su kod ManituaKo zna cega sve ima na forumu,indijanaca ima to sigurno,za Amise neznam dal gledaju tv
Da znaš da si dobro pitanje postavio da se malo opustimo.Samo ne znam da li očekuješ optimističke ili pesimističke odgovore.Napisao si da niko nebi prezivo . Mozda si mislio suprotno ? Al opet je pretpostavka .
Ne očekujem ništa , samo pitam .Da znaš da si dobro pitanje postavio da se malo opustimo.Samo ne znam da li očekuješ optimističke ili pesimističke odgovore.
To mi je prvo palo na pamet.