Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel gledate predsednika i pare koje će padati iz helikoptera-RTS-1

Prvo nismo strucni za to a postoje ljudi koji su zavrsili visoke skole i koji su placeni i odgovorni za to .I tim ljudima treba u potpunosti verovati /normalno ako nisu rezijski/Sta si ti odlucio u vezi vakcinacije :sta:
Ko da sam ja bitan .

Nego , moje pitanje svih pitanja,... na koje bi bas volio da mogu dobiti odgovor .
Da moze neko da napravi neki matematicki model , ili simulaciju , ili kako god,..ali
STA BI SE DESILO , I KAKO BI SVIJET DANAS IZGLEDAO , DA SE NA OVU PANDEMIJU NIJE UOPSTE REAGOVALO , ZNACI NORMALNO LIJECENJE HITNIH SLUCAJEVA KAKO MORA ILI BAR POKUSAJI ZDRAVSTVA DOKLE BI ISLO KAKO BI ISLO , A DRUGO NISTA ,NIKAKVE MJERE ..?

Eto to me zanima . Nacuo sam da neko radi neko istrazivanje na tu temu , ali opet su to pretpostavke .

Uf imam ja jos zanimljivije pitanje za sve u vezi korone . Pitanje svih pitanja , ali nazalost niko nemoze dati tacan odgovor . Mozda ,ali mozda szo , nacuo sam da rade duze istrazivanje kompjuterskim simulacijama ...
Pitaj slobodno imamo mi par eksperta ovde koji nema da ne znaju odgovor na neko pitanje, jedan i ne ume bas da pise jer
“nije skolovala dovoljno” dok drugi dr zna radti i goblene, sije, cisti, ..., itd.
Nema sta ne znaju!
Ima jedan kod nas sto stalno govori:
- Pitaj mene ja sve znam!

Mozda nebi bilo nista drasticno ,mozda bi bio ipak kolaps u bolnicama u jednom trenutku , a van bolnica naizgled normalno (tako ja nesto pretpostavljam ) znaci svi u bolnicama izbaceni iz stroja i katanac , mozda ipak neka vrsta kolapsa i svuda , pa mozda nemiri i tako to ,... ko zna ? Ipak recite zar nije dobro pitanje ?
Ajde jos malo scenarija. Evo zoran je dao svoju pretpostavku ,..

Mozda nebi bilo nista drasticno ,mozda bi bio ipak kolaps u bolnicama u jednom trenutku , a van bolnica naizgled normalno (tako ja nesto pretpostavljam ) znaci svi u bolnicama izbaceni iz stroja i katanac , mozda ipak neka vrsta kolapsa i svuda , pa mozda nemiri i tako to ,... ko zna ? Ipak recite zar nije dobro pitanje ?
Ajde jos malo scenarija. Evo zoran je dao svoju pretpostavku ,..
To nije pretpostavka.I Bojan je lepo napisao,ko ne gleda televizor.A baš me zanima koliko bušmana ima zaraženih i Amiša i onih koji su daleko od tehnologije.To SZO nije izneo.

Изашли су подаци за Србију о броју умрлих и рођених за 2020 годину и до новембра је била исто стање ко и 2019 а онда је почела трагедија

У новембру је умрло за четвртину више него годину раније а у децембру је умрло дупло више него 2019 кад је умрло 8800 људи а у децембру 2020 је умрло 17320 нама блиских људи

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh