Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krenuli smo debatu da Balasevicem i Corbom, dotakli se i Santica. Oni su dve galaksije ispred ovih gore, nije vredno ni polemisati.ovo je malo modernija verzija čočana koji je postao vanvremenski hit
Naravno,ali uvek postoje ljudi koji ce i za porodicu Straus da kazu da je smece muzika i da je nemozes porediti sa ovim satelitima.Krenuli smo debatu da Balasevicem i Corbom, dotakli se i Santica. Oni su dve galaksije ispred ovih gore, nije vredno ni polemisati.
Primer je porodica Pajčin Baja,Lazo i Ksenija , talentovani a prave smece muzikuRealno ima jako talentovanih ljudi koji stvaraju smeće muziku ili neka druga umetnicka dela...
Oni su svojevrsni geniji ali produkt im je sranje..
Mozda u sledecem veku budu drugacije posmatrani i ocenjeni ali trenutno ne vrede paznje
Hej,ja nisam rekao da neslusam Baju ili Gocija.Rekao sam da to nema kvalitet .Kao i u svemu i ovde. Neistomisljnici svuda, da li je u pitanju poljoprivreda, muzika, sport, politika itd.
Fali malo vredjanja a nije iskljucena i ene mentalitet![]()
Вероватно исто оно као и са свим другим личним преференцијама у животу, а и у ком добу је сам човек.Otkuda u nama sklonost ka nekoj muzici a za drugu, ravnodušnost pa do odbojnosti ?
Ima oni nasi , det metal Zaklana čeljad na temu Panonskog govnaraВероватно исто оно као и са свим другим личним преференцијама у животу, а и у ком добу је сам човек.
У свом тинејџерском периоду мислио сам да нема ничег горег од џеза, поготово кад почне неко некакву сумануту солажу, ал' у неко доба ми је постало ОК када свира неки џез "биг бенд", а данас су ми и оне солаже више него ОК и неће да ме отерају даље, како су то могле у оно доба.
Ал' и дан данас не могу да сварим "гроулинг" певање и све оне "дет метал", или како се зове тај жанр, оне "Тестамент", "Диму Боргир", "Лемб оф Год" и сличне. Не иде - не варим то.
А бате, која си ти музичка помијара.Rekoh da slusam sve pravce muzike i imam cudne sklonosti![]()