Medju njima sam i ja...Ako ce mo po redu trebali bi prvo da donirate ljuduma koji su potrosili dobar deo svog novca a jos vise svog vremena da bi bili doslo do ovoga, sta mislis o tome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Medju njima sam i ja...Ako ce mo po redu trebali bi prvo da donirate ljuduma koji su potrosili dobar deo svog novca a jos vise svog vremena da bi bili doslo do ovoga, sta mislis o tome?
Uvek je bilo onih koji su hteli nesto da promene i onih koji su cutali i mogli da trpe sve...Drago mi je, treba malo siriti pricu da dopre do ljudi svest o tome da se borba isplati a da za sedenje kuci ima vremena kada se ode u penziju!
Али није кућа у питању, у питању је зграда која некад била фарма оваца и земњиште около? Има ли пта за куповину тако нечег? Супруга ми има газдинство,млађа од 40 гAko nemas nista na sebe onda kupovina prve kuce za mlad bracni par do 10 000 evra na selu.
Ako imas onda drzava moze samo da te podstakne da platis porez na prenos apsolutnih prava
Tesko. Proveri ipard i pokrajnu ali mislim da nemas tako nesto. Ima ipard za objekte i skladista ali da pravis na svom placu. Pokrajina mislim da nema nista....Али није кућа у питању, у питању је зграда која некад била фарма оваца и земњиште около? Има ли пта за куповину тако нечег? Супруга ми има газдинство,млађа од 40 г
Uhh Vladimirovac, brojno stanje 38 traktora od 10 sela u opstini Alibunar, a sam Vladimirovac ima sigurno 100-150 aktivnih gazdinstava. Porazavajuce, definitivno bolesna nacija!Cak sam bio i pre 2 god kad su bili protesti u Vladimirovac kod benz pumpe
@dragan.kovacev
Ti mali su najveca smetnja srpske poljoprivrede,ne protestuju hoce subvencije prvi pa dokle tako.Lule,tu se varas. Barem kod nas ovi veci su predali medju prvima
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
neko od naslednika,ko ima aktivno gazdinstvo,preko njega da gasi, treba resenje ostavinska,umrlica,al pre toga da zove e agrar,i oni ce objasniti kako,ja sam to radio pocetkom januara,tad se javljali ...mada je potrajalo...inace ja dao knjigovodji da mi odradi,plasio sam se nesto da nezeznem...@Srđan01 može neko objašnjenje kako ugasiti gazdinstvo preminulog nosioca gazdinstva u kojem nema drugog člana gazdinstva?
Naslednici kojih ima poviše, su nasledili zaostavštinu i nasleđeno poljoprivredne parcele u katastru se sada vode na naslednike 1/1. Ali te parcele su upisane u gazdinstvo preminulog, koje je neaktivno već par godina i nemoguće je te parcele dodati u gazdinstva nadlednika pošto su "zauzete".
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pošto to gazdinstvo nema ubačenog člana to gazdinstvo se briše automatski iz Registra (Morate pozvati 0800 106 107 i da im kažete BPG i da to gazdinstvo nema ubačenog člana (Mada iskreno će se videti) da bi neko mogao da postane Privremeni ili Stalni nisilac tog gazdinstva).@Srđan01 može neko objašnjenje kako ugasiti gazdinstvo preminulog nosioca gazdinstva u kojem nema drugog člana gazdinstva?
Naslednici kojih ima poviše, su nasledili zaostavštinu i nasleđeno poljoprivredne parcele u katastru se sada vode na naslednike 1/1. Ali te parcele su upisane u gazdinstvo preminulog, koje je neaktivno već par godina i nemoguće je te parcele dodati u gazdinstva nadlednika pošto su "zauzete".
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ti mali rade to malo a u suštini ne žive od to malo zemlje jer i sam znaš koliko je potrebno imati da bih mogao lepo od zemlje živeti. Nisu bili na proteste jer su zaposleni ili, ili, ili, razloga je mnogo. Po tvojoj izjavi male ili pobiti ili njihove subvencije dati vama koji ste bili na protestima, mada bi se u ovom drugom slučaju posvađali međusobno. Ti verovatno nisi protestvovako zbog mene, mike, žike, već zbog sebe a i kada si bobio što si tražio sada ti smetaju mali zašto? Ako su tvoji zahtevi ispunjeni.Ti mali su najveca smetnja srpske poljoprivrede,ne protestuju hoce subvencije prvi pa dokle tako.