Chat 17

Nova hapsenja, a i lako im je da ih hapse kad su oni slobodno krali sto kaze bili svi zasticeni od vrhovnog sefa, ali posto nisu inteligentni nisu skapirali da ih on sve moze hapsiti, a sobzirom da je sve ovo sitna riba ,to mu dodje pokazna vezba za krupnije ribe u njegovom okruzenju da im pokaze da moraju da ga podrzavaju do kraja ili ce i oni u zatvor.
ako ovako nastave sa hapšenjima neće imati više ko da glasa za njih

Instaliraj aplikaciju... ...biraj žanrove... ...ako imaš BT na radiju... ...upariš ih....
Аха.... У том случају би ми било лакше сам да запевам.

...Што сам и чинио у трактору док орем. Омиљена песма ми је била "Hit the road Jack": "....Old woman, old woman, don't treat me so mean
You're the meanest old woman that I've ever seen...." ;)

Kako ti se cinila voditeljka ? Vidim da je pljuju i pricaju kako ju je zvala pocepala ali ja takav utisak nisam stekao . Samo jos par doskocica da je ubacila i odvalila bi ga skroz naskroz .
@Maglap - ovo sa gradonacelnicom je smesno . Pa ne moze ona sama ( samo njen potpis ) da odlucuje o novcu . Prvo Skupstina opstine odlucuje pa vece opstine pa ljudi iz finansina pustaju pare . Znaci ceo lanac je kriv a mislim da niko drugii z opstine nije uhapsen .
Bila je odlična u startu.Čak me je iznenadila kako je rešetala Tatu ali ovu alapaču teško ko može nadgovoriti.Za sve ima odgovor.Da li je to OK njega ne interesuje.Jedno pitanje nije smela da postavi a očekivao sam celu emisiju.Ne bi me čudilo da je namerno tako tekla emisija.

Bila je odlična u startu.Čak me je iznenadila kako je rešetala Tatu ali ovu alapaču teško ko može nadgovoriti.Za sve ima odgovor.Da li je to OK njega ne interesuje.Jedno pitanje nije smela da postavi a očekivao sam celu emisiju.Ne bi me čudilo da je namerno tako tekla emisija.
Koje pitanje ? Ako mislis na pitanje - zasto onda ne podnesete ostavku to ne bi bilo pametno po meni . Trebala je samo na njegovu konstataciju da korupcija nije uzrok pada gde mu je lepo govorila a kako vi to znate . On kaze pa i sam tuzilac je to potvrdio opstuznicom . E ona je trebala da mu kaze da saceka jer optuznica jos nije potvrdjena od strane sudstva .
@Зорге - gotivim tvoju ulicu pa se cesto njome vracam kuci . U mojoj ulici onaj trici sor kod traso stanice , mrtvilo a i bolji je junak Ivo Lole od moga Zarka Zrenjanina 🤣 . Nazive ulica moramo sto pre da menjamo . Sta jos bese imamo od komunizma ? JNA , Partizanska a verovatno je i Boris Kidric bio neka komunjara 🤨

Kad se vec povela prica o muzici i zanrovima imam i ja zanimljiv dozivljaj. Pre par godina kod druga u dvoristu radimo nesto i on pustio radio gde pustaju sve neke uobicajene, svakodnevne pesme. Krece nesto od Riblje Corbe i jos ne zavrsi, a dere se stari komsija iz susednog dvorista " Marko bre pusti nesto normalno sta ceo dan pustas ti tresoglavci"🤣

Koje pitanje ? Ako mislis na pitanje - zasto onda ne podnesete ostavku to ne bi bilo pametno po meni . Trebala je samo na njegovu konstataciju da korupcija nije uzrok pada gde mu je lepo govorila a kako vi to znate . On kaze pa i sam tuzilac je to potvrdio opstuznicom . E ona je trebala da mu kaze da saceka jer optuznica jos nije potvrdjena od strane sudstva .
@Зорге - gotivim tvoju ulicu pa se cesto njome vracam kuci . U mojoj ulici onaj trici sor kod traso stanice , mrtvilo a i bolji je junak Ivo Lole od moga Zarka Zrenjanina 🤣 . Nazive ulica moramo sto pre da menjamo . Sta jos bese imamo od komunizma ? JNA , Partizanska a verovatno je i Boris Kidric bio neka komunjara 🤨
Mislio sam na kršenje ustava koje,kao i priznaje.Zašto nije procesuiran bi bilo pitanje.

Nevolim kad mi komšija bira muziku ali nisam kratkog fitilja.
Malo mi pokvare pecanje kad, preko puta vode, puste one iz posavine jer to nije uobičajeno za ovaj kraj. Možda bi ih i slušao bez komešanja živčanog sistema ali morao bi se pomaknuti bar kilometar od njih.
Imam jednog rođaka u okolini Novog Sada. Taj je kratkog fitilja.
Kad je pravio kuću išao je u kraj sa tek nekoliko kuća. Poslije rata se dosele, da ne kažem od kuda, i prave kuće. Glasna muzika tuče svaki dan. Opominjao ih je da mu to smeta ali niko ne obraća pažnju.
I tako on odluči da iznajmi neki razglas i postavi na svoju terasu. Cijeli dan je puštao opere pod punom turažom, i sjedio na terasi sa štapom, ali da se vidi.
Niko nije došao da se žali ali više nije bilo glasne muzike u komšiluku. :osmeh:

Nevolim kad mi komšija bira muziku ali nisam kratkog fitilja.
Malo mi pokvare pecanje kad, preko puta vode, puste one iz posavine jer to nije uobičajeno za ovaj kraj. Možda bi ih i slušao bez komešanja živčanog sistema ali morao bi se pomaknuti bar kilometar od njih.
Imam jednog rođaka u okolini Novog Sada. Taj je kratkog fitilja.
Kad je pravio kuću išao je u kraj sa tek nekoliko kuća. Poslije rata se dosele, da ne kažem od kuda, i prave kuće. Glasna muzika tuče svaki dan. Opominjao ih je da mu to smeta ali niko ne obraća pažnju.
I tako on odluči da iznajmi neki razglas i postavi na svoju terasu. Cijeli dan je puštao opere pod punom turažom, i sjedio na terasi sa štapom, ali da se vidi.
Niko nije došao da se žali ali više nije bilo glasne muzike u komšiluku. :osmeh:
Mislis na "cocanske" ,izvorne ? Otkud tamo u tom kraju ? Ili na Slavonske?

Stvarno nije u redu,, predsednik Vucic kaze da je propala obojena revolucija u koju je ulozeno 3 milijarde dolara, a ja nisam dobio ni pola centa od toga.
To stvarno nije u redu da strane sile tolike pare uloze u stvaranje Vojvodine republike a da ja kao gradjanin Vojvodine ne dobijem nista.
A predsednik je siroke ruke i on svojim sledbenicima obezbedi prevoz,dnevnice, sendvice, lepu muziku kad pravi mitinge.

E pa nek im je propala obojena revolucija, te skrte strane sile( mora da su skotlandjani).

Neznam koje su. Violina i čini mi se šargija su jedini instrumenti. Dva glasa. Muški i ženski.
Čuo sam to oko Dervente.
Ovamo su ih naselili u kuće izbjeglih srba. Tako je i ostalo.

Da ,to su izvorne . Slusaju se od Dervente pa istocno , i do Teslica juzno,Skoro Zenice i do Drine . Zato mi cudno otkud tamo. Znaci izbjeglice hrvata iz posavine dosli i tamo. Inace tu muziku slusaju sva tri naroda , nevezano ,ali na tom prostoru. Vecini je totalno cudna , ali treba postovati ko to voli . Jednom sam se bas ujeo za jezik , bio sa nekim poznanikom iz okoline Tuzle, i isla ta muzika u kaficu , ja reko ,ko jos ovo moze slusati. Covjek se ozbiljno uvrijedio. Izvino sam mu se . Jbg mlad , zelen bio. Npr ima neki fin ritam ta muzika ako nista , plus da vidis na svadbama oko Doboja kad snajke zaigraju kolo uz to kako tresu.

Mislio sam na kršenje ustava koje,kao i priznaje.Zašto nije procesuiran bi bilo pitanje.
Ma kakvi to . U rad sudstva se ne smemo mesati . Mislim mi ovde smemo na forumu ali da si u etru TV obracao bi paznju . To je tesko dokazivo delo ali ima materijala za boravak u sudnicu kao svedok samo takav . Seti se da je u Brisel isao kada se sastajao sa Kuratim i gde nista nije potpisao nego samo klimnuo glavom . Tu ima materijala da je to delo protiv Ustava ali zna znanje pa ga je Skupstina izglasala da ode tamo . A naravno Ustavni sud se proglasio nenadleznim da presudi jer je Fra-Nem sporazum protiv Ustava . Tako da ce jednog dana i te sudije doci na optuzenicku klupu kao i skoro svi tuzioci za krivicno delo necinjenje .
I pazi zanimljivu stvar . Cim su parice od USAID stale a dosta su ulazile u trecu granu vlasti krece akcija . Hehe izgleda da su USA demokrate znale gde se najbolje brani vlast ove zemlje . Da samo dodam da su mazali na sve strane ali nesrazmerno jer je 90% odlazilo na vlast .

Razumijem da oni to vole ali ljudi koji puštaju tako glasno muziku nemaju osjećaj da to nekom smeta.
Imam i komšiju koji utuši sa onima sa Manjače.
Hrvatska je donijela neki zakon po kojem su Srbi mogli prodati kuću, naravno ne po tržišnoj cijeni, ali zemlju i šumu ne.
U te kuće su naselili Hrvate iz drugih krajeva ali samo u područja uz glavne saobraćajnice.
Sela u unutrašnjosti su pusta.

Kod mene se ta muzika nije slusala ali vec trece selo jeste. Tako da je granica , sto je philby neki dan pominjao ,izmedju krajine i bosne upravo kako se ta muzika izvorna slusa . Dio opstine Srbac i dio Prnjavora pa istocno je Bosna i Posavina ,zapadno je Krajina , ako koga zanima .(svaki rat te krajine i ukrajine nadrljaju)

Da ,to su izvorne . Slusaju se od Dervente pa istocno , i do Teslica juzno,Skoro Zenice i do Drine . Zato mi cudno otkud tamo. Znaci izbjeglice hrvata iz posavine dosli i tamo. Inace tu muziku slusaju sva tri naroda , nevezano ,ali na tom prostoru. Vecini je totalno cudna , ali treba postovati ko to voli . Jednom sam se bas ujeo za jezik , bio sa nekim poznanikom iz okoline Tuzle, i isla ta muzika u kaficu , ja reko ,ko jos ovo moze slusati. Covjek se ozbiljno uvrijedio. Izvino sam mu se . Jbg mlad , zelen bio. Npr ima neki fin ritam ta muzika ako nista , plus da vidis na svadbama oko Doboja kad snajke zaigraju kolo uz to kako tresu.
Daj neku sa Yt da vidimo o čemu se radi,ne mogu skapitrati koja je muzika.
Bio sam na slavi u Lazarevu dok sam bio student 99-03 tamo su većinom iz okoline Ozrena,kad se odmakne malo sa slavom bila neka muzika sa šargijama.

Nazad
Vrh