AcA OPEL
Član
Sto kaze Talianu okacite ovde da bi mogli da skapiramo o cemu se radi. Zivo me zanima, imam osecaj da je dobra ta muzika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da zelim googlati ovakvo sranje ne bi mogao naci!Није ми јасно зашто се спомињу тако мизерни рок уметници кад ево правог рокенрола блиског нам мелоса:
Can Baydar - Her Şey Geçer
Док се млади еуропљани присећају прича њихових предака:
Nažalost, meč su obeležili i nacistički pozdravi navijača Anderhelta koji će gotovo sigurno biti na tapeti UEFA.
![]()
Mani je Balašević uvek bio nekako bezveze. Kako da kažem deluje mi antipatično. Ceo taj njegov vojvođanski fazon, pesme o nekim vremenima od pre 100+ godina kroz koja on svakako nije živeo i koje uglavnom ne oslikavaju njegov život i direktna iskustva. Mislim poštujem ja njega kao autora i mogu da čujem po neku pesmu, ali ne, definitivno nije moj miljenik.Ponrkad idem "na muziku" i nikad nisam cuo da je neko djoletovu pesmu porucio.Santiceve cesto cujem negde pred zoru![]()
Kad mu je i Čorba hardcore onda mi je sve jasno. Znam ja gomilu ljudi koji pod "treskavci" stavljaju sve živo što ne razumeju pa makar bile i balade.Kad se vec povela prica o muzici i zanrovima imam i ja zanimljiv dozivljaj. Pre par godina kod druga u dvoristu radimo nesto i on pustio radio gde pustaju sve neke uobicajene, svakodnevne pesme. Krece nesto od Riblje Corbe i jos ne zavrsi, a dere se stari komsija iz susednog dvorista " Marko bre pusti nesto normalno sta ceo dan pustas ti tresoglavci"![]()
Ma ne bitno šta je bitno je da se pravi buka i da je to svuda kod nas zakonski apsolutno ne regulisano. Doduše imamo mi lep zakon samo ga niko ne ebe 5%.Razumijem da oni to vole ali ljudi koji puštaju tako glasno muziku nemaju osjećaj da to nekom smeta.
Imam i komšiju koji utuši sa onima sa Manjače.
Hrvatska je donijela neki zakon po kojem su Srbi mogli prodati kuću, naravno ne po tržišnoj cijeni, ali zemlju i šumu ne.
U te kuće su naselili Hrvate iz drugih krajeva ali samo u područja uz glavne saobraćajnice.
Sela u unutrašnjosti su pusta.