Chat 17

recnik manje poznatih reci>konstrukcijska rekonstrukcija , u prevodu znaci da kad izjavite da nesto nije rekonstruisano a u stvarnosti je nesto petljano sa konstrukcijom necega ,i obicno oni koji se ne razumeju u gradjevinske radove koriste ovu konstrukciju reci da bi sebe predstavili kao nekog strucnjaka .

Дефинитивно треба више читати и уводити нове речи и изразе у свакодневни разговор.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ni ovako se ne razumijemo. Više riječi često ne objašnjava ono što govornik hoće da kaže već samo vještije prikriva.
Bijaše feudalizam, komunizam, kapitalizam a ovo sadašnje društveno uređenje je lopovizam.
Pripadnik tog uređenja je lopov. Čemu koristiti drugu riječ?

Za 4 dana sud donosi odluku pa me zanima da li je ovo potencijalno neko novo žarište i eventualno politički sukob većih razmera ?
Već neko vreme ne gledam RTS i sl. medije pa ne znam da li ovoj temi poklanjaju bilo kakvu pažnju ?
Ne sekirama se ja za njega , ima on kod koga će i gde će , nego šta će biti sa običnim ljudima koji nemaju osigurani bekap .

Poslednja izmena:
Realno ima jako talentovanih ljudi koji stvaraju smeće muziku ili neka druga umetnicka dela...
Oni su svojevrsni geniji ali produkt im je sranje..
Mozda u sledecem veku budu drugacije posmatrani i ocenjeni ali trenutno ne vrede paznje

Realno ima jako talentovanih ljudi koji stvaraju smeće muziku ili neka druga umetnicka dela...
Oni su svojevrsni geniji ali produkt im je sranje..
Mozda u sledecem veku budu drugacije posmatrani i ocenjeni ali trenutno ne vrede paznje
Primer je porodica Pajčin Baja,Lazo i Ksenija , talentovani a prave smece muziku :D

Za koga?
Neznam o kome pričate ali neko to sluša.
Vedrana Rudan reče za tomsona da on nije budala. Prodaje ono što se traži a na kraju zaključuje:
Eeee moj narode.

Otkuda u nama sklonost ka nekoj muzici a za drugu, ravnodušnost pa do odbojnosti ?

Otkuda u nama sklonost ka nekoj muzici a za drugu, ravnodušnost pa do odbojnosti ?
Вероватно исто оно као и са свим другим личним преференцијама у животу, а и у ком добу је сам човек.

У свом тинејџерском периоду мислио сам да нема ничег горег од џеза, поготово кад почне неко некакву сумануту солажу, ал' у неко доба ми је постало ОК када свира неки џез "биг бенд", а данас су ми и оне солаже више него ОК и неће да ме отерају даље, како су то могле у оно доба.

Ал' и дан данас не могу да сварим "гроулинг" певање и све оне "дет метал", или како се зове тај жанр, оне "Тестамент", "Диму Боргир", "Лемб оф Год" и сличне. Не иде - не варим то.

Joj izvuče mi sjećanje iz repnog režnja na neko doba.
Ja deran a vozi me neki rođak u džemsu. Noć. Kaže on aj da nešto zapjevamo.
Branim se. Neznam a on navalio. Pošto sam mlad ja ću početi a on dubljim glasom da prati.
Mila moja majko.
Zategnem ja:
Mujo kuje konja po mjesecu.
Kad me nije izbacio iz kamiona. Nisam znao da je u njemu tolika mržnja i prema onima koji to pjevaju i prema samoj pjesmi.
I umro je nikad nismo imali srdačne odnose.

Вероватно исто оно као и са свим другим личним преференцијама у животу, а и у ком добу је сам човек.

У свом тинејџерском периоду мислио сам да нема ничег горег од џеза, поготово кад почне неко некакву сумануту солажу, ал' у неко доба ми је постало ОК када свира неки џез "биг бенд", а данас су ми и оне солаже више него ОК и неће да ме отерају даље, како су то могле у оно доба.

Ал' и дан данас не могу да сварим "гроулинг" певање и све оне "дет метал", или како се зове тај жанр, оне "Тестамент", "Диму Боргир", "Лемб оф Год" и сличне. Не иде - не варим то.
Ima oni nasi , det metal Zaklana čeljad na temu Panonskog govnara :ROFLMAO:
Rekoh da slusam sve pravce muzike i imam cudne sklonosti 8-)

Maj, selo Glina u čeljusti sile
Zlotvor, komšije Ustaše
Četrdeset prve, invazija Nemačka, opravdanje mržnje od vekova
Hrvatski rod je izdao svoje zemljake Yugoslavije

Prevara, komšija kolje komšiju nožem
“Blagoslovljen greh, istrebiti Srbina”
Mirko Puk, ministar vere, proglas, varvarstva
Fašista, podrškom Katoličkog Vatikana

Otac i sin su odvedeni, ubijeni
U Srpskoj crkvi zaključani, zapaljeni
Krvoproliće, svi muškarci su zaklani
Ustaška narav, krvožedna, istrebljenje naređen cilj

Nemilosrdan divljački klan
Ogorčen fanatičan član
“Hrvatska! Za Dom Spremni! očisčenje”
Ustaša, Srbosekom izdaje smrt “Za Dom”

Otac i sin su odvedeni, ubijeni
U Srpskoj crkvi zaključani, zapaljeni
Krvoproliće, svi muškarci su zaklani
Ustaška narav, krvožedna, istrebljenje naređen cilj

Nemilosrdan divljački klan
Ogorčen fanatičan član
“Hrvatska! Za Dom Spremni! očisčenje”
Ustaša, Srbosekom izdaje smrt
Odvedeni ubijeni
Zaključani zapaljeni, svi muškarci su zaklani “Za Dom”

Krv prolivena, i genocid je iz zapisa izbrisan
Izbeglice su pobegli u Srbiju, žene, mališani, beskućnici
Brat, otac, muž, ožiljci bivšeg života koji podseća na bol iz Banije

Ovo za dusu tamburasi sviraju a ja se setim i kao da vidim u daljini konje koje smo imali prodali i mog pokojnog oca kako ih preze, strica mog, cika Milana uvalica.... Jako zajebana situacija stignu me emocije.....
E onda za Arandjela u julu slava u Radinci i u Lacarku a i tamo medju svojima u gostima kod materini jos kad se utrve da u Lacarku pevaju sinovi manjace moze svasta da bude

Sve, sve, al tamburice nikako. Jednom udjemo u kafanu, a ono neki tamburasi. Gledam nema pevaljka, ajmo reko nazad. Mnogo mi to nekako mlitavo.
Od vojvodjanske muzike skoro sam otkrio nesto meni zanimljivo.

Nazad
Vrh