Chat 17

А и ти питаш свашта! Замисли да дођеш до таквог стања да пожелиш да на слави пушташ "Металику" - да л' мислиш да би ту било људи са довољно добром координацијом рука-око, да иглу грамофона поставе на руб плоче? :ROFLMAO:

Za ove iznad 80 g. još se vrti Mijat Mijatović i to na onim gramofonima na kurblu. :osmeh:
Skoro me zvao komšija. Puče feder. Ono što je ostalo izdrži do pola ploče i počne da zavija.
Pitao ga da proda ali neće.

Ја некако пуно вуцарам са собом кад радим по авлији транзистор са пуњивом батеријом, па ил' слушам оно са флеш картице ил' "Каролину", ал' нешто се догодило, па је баш лоше 'ватам са свим пријемницима. А 'ладно да је укључим ујутру, па да свируцка до вечери и да ми не досади.

Instaliraj aplikaciju Radio uživo Srbija sluša i biraj žanrove.Odlična stvar, pogotovo ako imaš BT na radiju u autu ili traktoru, upariš ih, izabereš šta ti trenutno leži i raspali bato.Nema reklama, nema dosade samo pjur nečural zvuk.

Ја некако пуно вуцарам са собом кад радим по авлији транзистор са пуњивом батеријом, па ил' слушам оно са флеш картице ил' "Каролину", ал' нешто се догодило, па је баш лоше 'ватам са свим пријемницима. А 'ладно да је укључим ујутру, па да свируцка до вечери и да ми не досади.
Kod mene iz komšijskog dvorišta stižu taktovi o "maloj" u 100 verzija. Nekad dan za danom, a u poslednje vreme i ne, reko' možda da se pokvario radio... :osmeh:

Gledam sinoć Oskara.Ne mogu da verujem.Voditeljka se borila kao lavica ali ne vredi.Njega je najbolje pustiti da priča bez voditelja.Ne znam ko bi uspeo da ga nadgovori.
Najjaci je kad kaze da je mozda bilo korupcije ali da nastresnica nije pala zbog korupcije nego zbog struke, pa kako je ta struka dosla dotle nego korupcijom

А и ти питаш свашта! Замисли да дођеш до таквог стања да пожелиш да на слави пушташ "Металику" - да л' мислиш да би ту било људи са довољно добром координацијом рука-око, да иглу грамофона поставе на руб плоче? :ROFLMAO:
Ko zna , mozda je i bilo vjestih sa iglom.o_O

Nova hapsenja, a i lako im je da ih hapse kad su oni slobodno krali sto kaze bili svi zasticeni od vrhovnog sefa, ali posto nisu inteligentni nisu skapirali da ih on sve moze hapsiti, a sobzirom da je sve ovo sitna riba ,to mu dodje pokazna vezba za krupnije ribe u njegovom okruzenju da im pokaze da moraju da ga podrzavaju do kraja ili ce i oni u zatvor.

Ko zna , mozda je i bilo vjestih sa iglom.o_O
Montoja zna da ponekad sa drustvom slusamo gramofon i ploce iz '70 i '80
Imam oko 200 ploca od klasike , Splitskih festivala pa do Boni M
Najdraza mi je od djoleta Ljubio sam snasu na salasu :)
Vesti sa "iglom" kod mene u kucu nedolaze,cak je i pusenje zabrenjeno!

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Nova hapsenja, a i lako im je da ih hapse kad su oni slobodno krali sto kaze bili svi zasticeni od vrhovnog sefa, ali posto nisu inteligentni nisu skapirali da ih on sve moze hapsiti, a sobzirom da je sve ovo sitna riba ,to mu dodje pokazna vezba za krupnije ribe u njegovom okruzenju da im pokaze da moraju da ga podrzavaju do kraja ili ce i oni u zatvor.
U aps će kako god okreneš sa ili bez njega. Što pre to shvate, pre će sve ovo da se završi.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Gledam sinoć Oskara.Ne mogu da verujem.Voditeljka se borila kao lavica ali ne vredi.Njega je najbolje pustiti da priča bez voditelja.Ne znam ko bi uspeo da ga nadgovori.
Kako ti se cinila voditeljka ? Vidim da je pljuju i pricaju kako ju je zvala pocepala ali ja takav utisak nisam stekao . Samo jos par doskocica da je ubacila i odvalila bi ga skroz naskroz .
@Maglap - ovo sa gradonacelnicom je smesno . Pa ne moze ona sama ( samo njen potpis ) da odlucuje o novcu . Prvo Skupstina opstine odlucuje pa vece opstine pa ljudi iz finansina pustaju pare . Znaci ceo lanac je kriv a mislim da niko drugii z opstine nije uhapsen .

Imam neki panasonik iz '80 ima kasetofon i radio,probacu da nadjem snimak u telefonu
Ма пусти слике - просто питам да ли имаш нешто старо, уобичајено за та времена, још увек "у возном стању" или си у неко време морао да купиш нешто ново и исправно.

Nazad
Vrh