MONTOYA
Član
Jel sa LP ?Kod mene tako zavrsi svaka zurka,posle ponoci cak i za slavu to pustamo
Ove godine za Jovana smo malko i preterali metalom i pankom , ovi od 60+ su se pomalo i uplasili![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel sa LP ?Kod mene tako zavrsi svaka zurka,posle ponoci cak i za slavu to pustamo
Ove godine za Jovana smo malko i preterali metalom i pankom , ovi od 60+ su se pomalo i uplasili![]()
Kod mene iz komšijskog dvorišta stižu taktovi o "maloj" u 100 verzija. Nekad dan za danom, a u poslednje vreme i ne, reko' možda da se pokvario radio...Ја некако пуно вуцарам са собом кад радим по авлији транзистор са пуњивом батеријом, па ил' слушам оно са флеш картице ил' "Каролину", ал' нешто се догодило, па је баш лоше 'ватам са свим пријемницима. А 'ладно да је укључим ујутру, па да свируцка до вечери и да ми не досади.
Najjaci je kad kaze da je mozda bilo korupcije ali da nastresnica nije pala zbog korupcije nego zbog struke, pa kako je ta struka dosla dotle nego korupcijomGledam sinoć Oskara.Ne mogu da verujem.Voditeljka se borila kao lavica ali ne vredi.Njega je najbolje pustiti da priča bez voditelja.Ne znam ko bi uspeo da ga nadgovori.
Ko zna , mozda je i bilo vjestih sa iglom.А и ти питаш свашта! Замисли да дођеш до таквог стања да пожелиш да на слави пушташ "Металику" - да л' мислиш да би ту било људи са довољно добром координацијом рука-око, да иглу грамофона поставе на руб плоче?![]()
Montoja zna da ponekad sa drustvom slusamo gramofon i ploce iz '70 i '80Ko zna , mozda je i bilo vjestih sa iglom.![]()
U aps će kako god okreneš sa ili bez njega. Što pre to shvate, pre će sve ovo da se završi.Nova hapsenja, a i lako im je da ih hapse kad su oni slobodno krali sto kaze bili svi zasticeni od vrhovnog sefa, ali posto nisu inteligentni nisu skapirali da ih on sve moze hapsiti, a sobzirom da je sve ovo sitna riba ,to mu dodje pokazna vezba za krupnije ribe u njegovom okruzenju da im pokaze da moraju da ga podrzavaju do kraja ili ce i oni u zatvor.
Пушташ на нечем старом (не на навијање, што написа Фркани) или си куповао у скорије време?Imam oko 200 ploca od klasike , Splitskih festivala pa do Boni M
Imam neki panasonik iz '80 ima kasetofon i radio,probacu da nadjem snimak u telefonuПушташ на нечем старом (не на навијање, што написа Фркани) или си куповао у скорије време?
Kako ti se cinila voditeljka ? Vidim da je pljuju i pricaju kako ju je zvala pocepala ali ja takav utisak nisam stekao . Samo jos par doskocica da je ubacila i odvalila bi ga skroz naskroz .Gledam sinoć Oskara.Ne mogu da verujem.Voditeljka se borila kao lavica ali ne vredi.Njega je najbolje pustiti da priča bez voditelja.Ne znam ko bi uspeo da ga nadgovori.
Ма пусти слике - просто питам да ли имаш нешто старо, уобичајено за та времена, још увек "у возном стању" или си у неко време морао да купиш нешто ново и исправно.Imam neki panasonik iz '80 ima kasetofon i radio,probacu da nadjem snimak u telefonu