Chat 17

Nista manje dobri nisu ni Djoletovi tekstovi. Inace komponovane su i Santiceve pesme, Emina, Sto te nema, mozda jos i neka.
Ponrkad idem "na muziku" i nikad nisam cuo da je neko djoletovu pesmu porucio.Santiceve cesto cujem negde pred zoru :)

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Il retko ides ili ides na pogresna mesta. Posto sam se bavio muzikom mogu ti reci da su nam cesto trazili Devojka sa cardas nogama, Jesen stize dunjo moja, Caletova pesma, Hej haj bas nas briga, Maliganska. To su samo neke pesme koje pristaju uz tamburase, rokeri su za cvrsci zvuk.

Набодем ја на "*грешку" онога ко у друштву музици наручи "Портрет мог живота", "Провинцијалку" или "Недостаје ми наша љубав". Тај баш не зна где је чему место и време.

Sretnem se sa muzikom uživo samo na nekim proslavama. Ako mi se sviđa kako rade dam poneku marku. Uvijek ide pitanje koju pjesmu da sviraju.
Nikad nisam naručio pjesmu.
Samo vi svirajte što ste naumili.
Glupo mi je kad na svadbi neko zakupi pjevače da pjevaju za njega.
Ma idi kući pa slušaj šta želiš.

Набодем ја на "*грешку" онога ко у друштву музици наручи "Портрет мог живота", "Провинцијалку" или "Недостаје ми наша љубав". Тај баш не зна где је чему место и време.
Nisu sve pesme prikladne za narucivanje, iako ih je milina cuti na nekom nosacu zvuka. Neke su za slusanje, neke za nerucivanje, neke su vecne, a neke su za zaborav. Zavisi od ukusa.

Mene nerviraju pjesme sa političkom porukom bez obzira s koje strane dolazile... Putuj Evropo, Tito je vaš i sl... Pjesma treba biti ljubavna ili duboko sociJološka da bi me dotakla. Ostalo je, što neko reče trubadurenje i muzika za uši zašamčenih političkih protivnika.

Хех... наручивање музике... Пре неких 16-17-18 година се женио наш другар и други другар му је био други кум. И сад, неколицина нас другара и другарица смо седели близу младенаца, кумова и овог нашег из екипе.

Баш као и сви ми из те наше мале екипе, ни он никако не слуша музички репертоар тога што се свира по свадбама, па и тешко да би могао тек тако да истресе из рукава макар десетак песама за такву прилику.

Ал' овај наш се одлично снашао у улози кума и само га видиш како пружајући новчаницу музици, наручује песму за песмом, понављам, жанра кога нико од нас не слуша. То смо приметили сви из те наше екипе и почели да коментаришемо међу собом, гледамо се разрогачених очију са неверицом. И траје то доста времена, док ја нисам приметио код овог нашег на столу, прикривено салветом, ситно одштампане називе песама, десетине и десетине песама, на пластифицираним листићима величине кредитне картице. Зет му спремио. А таман смо се побојал да је "кренуо тамном страном". :ROFLMAO:

Il retko ides ili ides na pogresna mesta. Posto sam se bavio muzikom mogu ti reci da su nam cesto trazili Devojka sa cardas nogama, Jesen stize dunjo moja, Caletova pesma, Hej haj bas nas briga, Maliganska. To su samo neke pesme koje pristaju uz tamburase, rokeri su za cvrsci zvuk.
Jel dte svirali u "Tem" Somboru ili u "Tom" Somboru?
Trik pitanje? :)

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Pre desetak godina sam bio na svadbi gde je muzika po zelji mladenaca svirala samo pomalo pop, ali uglavnom strani i domaci rok. Uklopis se u drustvo malo djuskas i ispostujes neciju volju.

Nazad
Vrh