DraleTD
Član
Па ово је већ одавно, диктатура, секвентура, а аутократија па без ње се све ово не важи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dje je dobra klopa na potezu od MZvornika,uz Drinu,Koviljaca ,Loznica?
Dobar je tamo i Semberski salas imaju bas dobru hranu.Mislim da ti je najsigurnije da jedeš u 5 jezera kod Bijeljine. Tu garantujem za kvalitet i kvantitet.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Još im je rano. Neće oni dok ne budu sigurni da brod tone. A kad potone svi će pokušati da prodaju guzice kome god. Ako smo budale pa dozvolimo da nam opet urade isto... bolje i nezaslužujemo.Kakve gnjide ovi njegovi . Mogli su sad da se okrenu protiv njega , al niko riječ da kaže . Pa što se sad plaše , svejedno ih mijenja ?
Pogledajte npr hrvatsku , premijer i predsjednik na krv i nož , ako ništa liči na demokratiju , a ovo ?
Ne znam ja sam na mnogim medijima čuo za paore (kako na jednom od njih kažu i taj mi se izraz ne sviđa)Одгледао емисију од почетка до краја, пољопривредници на протестима нису ни споменути, само групе грађана које им дају подршку.
Скоро се не спомињу се у осталим медијима.
Neće valjada Jovanu Jeremić!Трампова администрација направила списак особа које ће депортовати. Чак 845 особа ће бити депортовано назад у Југославију.
Evo ti ideje, povedes clana Zorge na skup usput ti je,pa mozemo da bistrimo politiku na skupuNeće valjada Jovanu Jeremić!![]()
Неће.... њу неће.Neće valjada Jovanu Jeremić!![]()
Otkud znam,uzivo smo svi drugaciji?Ух, баталио сам окупљања екипе са три различита форума још пре 11-12 година, којих је било барем један годишње на најразличитијим местима и поводима са екипом са сваког од форума. Прошло ме је то, чак и та интересовања, иако сам мислио да никада неће.
А ти мислиш да бих са живим људима не бих имао занимљивијих тема од "бистрења политике"? Иди бегај!![]()