Chat 17

Па ово је већ одавно, диктатура, секвентура, а аутократија па без ње се све ово не важи.

Одгледао емисију од почетка до краја, пољопривредници на протестима нису ни споменути, само групе грађана које им дају подршку.
Скоро се не спомињу се у осталим медијима.

Policija efikasno pronasla i uhapsila napadace na studente,,,, verovatno im je pomoglo to sto su izasli iz prostorija SNS.

Kakve gnjide ovi njegovi . Mogli su sad da se okrenu protiv njega , al niko riječ da kaže . Pa što se sad plaše , svejedno ih mijenja ?
Pogledajte npr hrvatsku , premijer i predsjednik na krv i nož , ako ništa liči na demokratiju , a ovo ?
Još im je rano. Neće oni dok ne budu sigurni da brod tone. A kad potone svi će pokušati da prodaju guzice kome god. Ako smo budale pa dozvolimo da nam opet urade isto... bolje i nezaslužujemo.
Одгледао емисију од почетка до краја, пољопривредници на протестима нису ни споменути, само групе грађана које им дају подршку.
Скоро се не спомињу се у осталим медијима.
Ne znam ja sam na mnogim medijima čuo za paore (kako na jednom od njih kažu i taj mi se izraz ne sviđa)

Трампова администрација направила списак особа које ће депортовати. Чак 845 особа ће бити депортовано назад у Југославију.

Ух, баталио сам окупљања екипе са три различита форума још пре 11-12 година, којих је било барем један годишње на најразличитијим местима и поводима са екипом са сваког од форума. Прошло ме је то, чак и та интересовања, иако сам мислио да никада неће.

А ти мислиш да бих са живим људима не бих имао занимљивијих тема од "бистрења политике"? Иди бегај! ;)

Ух, баталио сам окупљања екипе са три различита форума још пре 11-12 година, којих је било барем један годишње на најразличитијим местима и поводима са екипом са сваког од форума. Прошло ме је то, чак и та интересовања, иако сам мислио да никада неће.

А ти мислиш да бих са живим људима не бих имао занимљивијих тема од "бистрења политике"? Иди бегај! ;)
Otkud znam,uzivo smo svi drugaciji? :ppozdrav:

Ма увек уживо се започињу неки други, неочекивани дивани, интеракција је бржа и прича креће у ненаданим правцима.

Nazad
Vrh