mixer87kac
Član
Nisam imao iskustva hvala bogu.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vidi da ti nesto recemJa dobio prijavu da sam tukao lika "na nacionalnoj osnovi"...
I samo na osnovu Prijave, poslata je Patrola na moju kućnu adresu, odbio sam da krenem s njima, može, ali prvo da obavestim svoga advokata, a bez advokata, spreman sam ovde, na licu mesta, da odgovaram na sva Vaša pitanja i potpitanja, u potpunosti pristajem da sarađujem...
Neću da pišem kako sam prošao, nije za svačije oči...
Uglavnom, uspeo sam da negiram optužbu...
Tako da, u Srbistanu može svako za svašta da optuži drugoga, teret dokazivanja je , U PRAKSI, na optuženom...
Naravno da sam se naknadno, podnosiocu prijave posebno srdačno zahvalio...
Znam, zato nikada nisam mogao dobiti Nabavnu za lovačko oružje, sve komšije rekli kakav sam, pa kao smiriću se, međutim, od toga ne beše ništa, a samim tim, uskraćen sam da budem Lovac, A VOLIM LOV, i družim se s Lovcima..vidi da ti nesto recem
sobzirom kako pises o ovim tucama u ova 2 dana--ne cudim se uposte sto je patrola poslata po tebe
zapisan si ti kod njih po-odavno vec ocigledno
Nikada nisam glasao za SNS, nisam nikada bio ni Član, a ni simptizer bilo koje stranke, pokreta, NVO...
Јесте па да ти тако накриво насађен наиђеш на нас. И док ти објаснимо да смо са пољо форума добисмо батина.Svi nešto trtljate, sve znate i prozivate, drugima lepite etikete i podmećete uverenja, pa što ne idete na proteste, a ?
Код нас то буде за Светог Трифуна, када виноградари направе бал.Počeh priču, pa se prekinuh, mnogo puta lokalne pijandure upadnu na lokalno druženje Lovaca , dobiju da jedu i piju, i obavezno kreće vređanje !!!
U pravu si , bolje nemoj dolaziti !Izvinjavam se ako sam nekog uvredio !!!
Ko me poznaje zna da sam uvek bezobrazno iskren i uvek imam svoje mišljenje (koje se obično ne poklapa s većinom)...
A ponese me i bes pa svašta pišem, a uživo bude još gore....
Sedim kući, ne smem nikuda, u karantinu sam, besan i na samog sebe, i šta ću, s nekim moram da se raspravljam (svađam)...
A "bivše" komšije ?
Pa za sada vlada "zatišje pred buru", inače, biće zabavno, spremam Tužbu za Mart mesec...
Ne brinite, bićete blagovremeno obavešteni...
I mene ovakvog zovete na druženje uživo ?
Recept za katastrofu...
Samo da nebude piletina , kaze Luka nejede nista sto Q nije napravioJa sam siguran da neće biti incidenta ako dođeš.
Dobijaćeš u odnosu na nas duplu dozu piva(jer neki jedu duplu dozu pečenja i roštilja), i držaćemo ti pozitivno raspoloženje do kraja raznim metodama.
Takođe, dozvolićemo ti da budeš moderator diskusije. Vodićeš i odnose i materijalnu logistiku sa konobaricama.
Mislim, to je maksimalno što možemo učiniti za tebe. Ako želiš još nešto, razmotrićemo..
Шта си сад згрешио када си у карантину?Izvinjavam se ako sam nekog uvredio !!!
Ko me poznaje zna da sam uvek bezobrazno iskren i uvek imam svoje mišljenje (koje se obično ne poklapa s većinom)...
A ponese me i bes pa svašta pišem, a uživo bude još gore....
Sedim kući, ne smem nikuda, u karantinu sam, besan i na samog sebe, i šta ću, s nekim moram da se raspravljam (svađam)...
A "bivše" komšije ?
Pa za sada vlada "zatišje pred buru", inače, biće zabavno, spremam Tužbu za Mart mesec...
Ne brinite, bićete blagovremeno obavešteni...
I mene ovakvog zovete na druženje uživo ?
Recept za katastrofu...
Gledao sam sinoć celo Šarovićevo izveštavanje. Barem 50% ljudi su radnici komunalnog romske nacionalnosti.
Bazi malo mi je frka. Nije da imam konflikt ni sa kim ovde nego ja vas smatram više kao neke digitalne, a ne stvarne ljude. (bez namere da ponižavam). Nekako bi mi bilo čudno da uživo upoznam ljude sa foruma .Kako znas da je daleko,jos se nismo dogovorili.Ima debata na nasoj viber grupi oko dogovora,ali nebrini se.Nece biti u Čikagu,sve ce da ti bude u krugu ispod 200 km tako da izgovori nevrede.Jedino akose neko boji suceljavanja uzivo?!