Chat 17

Одгледао емисију од почетка до краја, пољопривредници на протестима нису ни споменути, само групе грађана које им дају подршку.
Скоро се не спомињу се у осталим медијима.

Policija efikasno pronasla i uhapsila napadace na studente,,,, verovatno im je pomoglo to sto su izasli iz prostorija SNS.

Kakve gnjide ovi njegovi . Mogli su sad da se okrenu protiv njega , al niko riječ da kaže . Pa što se sad plaše , svejedno ih mijenja ?
Pogledajte npr hrvatsku , premijer i predsjednik na krv i nož , ako ništa liči na demokratiju , a ovo ?
Još im je rano. Neće oni dok ne budu sigurni da brod tone. A kad potone svi će pokušati da prodaju guzice kome god. Ako smo budale pa dozvolimo da nam opet urade isto... bolje i nezaslužujemo.
Одгледао емисију од почетка до краја, пољопривредници на протестима нису ни споменути, само групе грађана које им дају подршку.
Скоро се не спомињу се у осталим медијима.
Ne znam ja sam na mnogim medijima čuo za paore (kako na jednom od njih kažu i taj mi se izraz ne sviđa)

Трампова администрација направила списак особа које ће депортовати. Чак 845 особа ће бити депортовано назад у Југославију.

Ух, баталио сам окупљања екипе са три различита форума још пре 11-12 година, којих је било барем један годишње на најразличитијим местима и поводима са екипом са сваког од форума. Прошло ме је то, чак и та интересовања, иако сам мислио да никада неће.

А ти мислиш да бих са живим људима не бих имао занимљивијих тема од "бистрења политике"? Иди бегај! ;)

Ух, баталио сам окупљања екипе са три различита форума још пре 11-12 година, којих је било барем један годишње на најразличитијим местима и поводима са екипом са сваког од форума. Прошло ме је то, чак и та интересовања, иако сам мислио да никада неће.

А ти мислиш да бих са живим људима не бих имао занимљивијих тема од "бистрења политике"? Иди бегај! ;)
Otkud znam,uzivo smo svi drugaciji? :ppozdrav:

Ма увек уживо се започињу неки други, неочекивани дивани, интеракција је бржа и прича креће у ненаданим правцима.

Nazad
Vrh