Chat 17

Sto se tice problema kod okretanja , trebao je raditi mnoogo vece ovratine da moze polukruzno da udje u brazdu . Kod uzih njiva bi bio problem , kod sirokih ne. I sijacica treba teze baterije i nezavisne od tog valjka.

Шта мислиш како код мене у фирми транспортују гусеничар и сетвоспремач од 9 метара, 40 километара у једном правцу. Преко нове пруге и аутопута. Ово је решење за такве ситуације.

Моја моментална реакција на то што пишеш - сетио сам се овога....
Ето, практично. Од еурокрема направили представу. А има тих разлога... Један од јачих је што нас (белаца) на свету има мање од 8% а тренд негативан. Или: кажу научници да може да се деси да отапањем леда (или из свемира) дође до појаве болештина (вируса) на које нисмо имуни а да евентуалне вакцине не постигну ефекат па је у том случају једина нада за опстанак врсе мешање раса. Анимални селекционери то добро знају. Боље да останемо у чистој раси.

Hajde da postavim ovde jedno pitanje... Da li je moguće prigovoriti na snimak saobraćajne kamere i dokazati da fotografije koje su mi poslate nisu objektivno dokumentovale prekršaj? I da li ima smisla da se branim sa snimcima sa kamere iz vozila? Treba da se izjasnim da li sam ja bio vozač u tom trenutku u roku od osam dana. Koja je dalje procedura ako neko zna?

Па ако ниси возио изјашњаваш се да ниси. И онда мораш да кажеш ко је возио и да тај прихвати кривицу и одговорност.

Ja sam vozio, ali su im snimci pristrasni, prvi prikazuje prekršaj (vozilo skreće desno dok nema uslovne strelice i prednjim delom vozila je pređena linija koja nije smela da se pređe), drugi prikazuje vozilo u odlasku, na trećem uopšte nema vozila i četvrti je zumirana registracija. Uopšte se ne prikazuje dolazak vozila ispred semafora (dok je uslovna strelica zelena), možda nije bilo vremena za bezbedno zaustavljanje ako je zelena strelica ugašena 2-3 metra pre nego što je vozilo prešlo liniju ispred semafora

Kakve gnjide ovi njegovi . Mogli su sad da se okrenu protiv njega , al niko riječ da kaže . Pa što se sad plaše , svejedno ih mijenja ?
Pogledajte npr hrvatsku , premijer i predsjednik na krv i nož , ako ništa liči na demokratiju , a ovo ?

Nazad
Vrh