Chat 17

Опет да напишем, право чудо да су ово објавили. Знајући ко је на власти у општини и мз. У осталим селима је још гора ситуација.
4500 хектара реституција али у комадима од 50 нектара па на више. Из околине пар њих пар су добили земљу и то депонија, једна долина за коју ти треба хеликоптер да би извукао нешто из ње и ћошкови великих њива. Осталу земљу раде новокомпомовани земљопоседници. Све написано у тексту је радило за време 90-их до неке 2006-7 године.
Скоро све градила фирма + самодопринос, за било шта није фалило пара. Од приватизације новом власнику није у интересу да одржава. Само минимум што мора.
Још мало и нећемо више моћи сами да поправљамо воду у селу а има мајстора који су то радили скоро па волонтерски. Струја, улична расвета више не може да се дира. Одржавање зелених површина радним акцијама и то нешто мало. Остало мора налог, рачун и тако то.

Mnogi bi promenili misljenje o kolegama kad bi se upoznali...
Ja sam recimo o Goranu imao lose misljenje dok ga nisam upoznao, (jbg, izvini Gorane, moram biti iskren) godina je mog oca ali prema meni je pokazao izuzetno postovanje, dugo smo pricali, odlican je sagovornik i covek od kog se moze nauciti.
Juce sam bio sa jednim clanom foruma ovde iz mog kraja, bas smo pricali o tome ako bude organizovan skup, trudicemo se da dodjemo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ej,pomalo sam namcorast ali i volim da se salim,trudim se da sva sala bude na moj racun ali i sve kazem sta mislim. Vidimo se i ove godine , samo jos da smislimo gde.Moj kum vise nedrzi onaj restoran a član Ćalić je predlozio u Indjiji , upravo radimo anketu na viberu. :ppozdrav:

Па да се студенткиње што се баве виртуелним сексом залете на мене и почну из торби да ваде вибраторе да употеђују.
Пошто се не зна ко шта тражи (а сви траже шта им падне на памет) да ја истакнем паролу: "Легализујте бигамију"!
Кад могу дугини поклоници да траже истополне бракове што ја не би могао бигамију?

Bigamija je izraz koji u najužem označava oblik poligamije u kojem je jedna osoba istovremeno u braku s dva različita bračna druga, odnosno član dvije različite bračne zajednice.

Nisi dobro promislio o toj temi,sta ces raditi ako ti zena dovede jos dva muza , recimo sa Obale slonovace ili Nigerije?

Nisi dobro promislio
Сви су протестанти добро промислили (причам о оригинаслности у протестима)?
,sta ces raditi ako ti zena dovede jos dva muza , recimo sa Obale slonovace ili Nigerije?
Бигамија (полигамија) је двосмерна а ја сам, између осталог расиста, тако да не долази у обзир еурокрем. У том случају би свели фемицид на статистичју грешку јер би један муж бранио жену од другог (или трећег). Ето, газдарице, власнице пољопривредних газдинстава, би могле да имају једног мужа за њиву, једног за шталу, трећег за релаксацију (па у круг).

Сви су протестанти добро промислили (причам о оригинаслности у протестима)?

Бигамија (полигамија) је двосмерна а ја сам, између осталог расиста, тако да не долази у обзир еурокрем. У том случају би свели фемицид на статистичју грешку јер би један муж бранио жену од другог (или трећег). Ето, газдарице, власнице пољопривредних газдинстава, би могле да имају једног мужа за њиву, једног за шталу, трећег за релаксацију (па у круг).
Nikad nebih pomislio da covek koji ima avatar sa svetskim trgovinskim centrom , na kojeg su posebno muslimani ponosni bi mogao da bude rasista!

Будући канцелар Немачке, Тино Крупала, лидер Алтернативе за Немачку, пореклом је Лужички Србин!
Рођен је у месту Бела Вода (Běła Woda, германизовано Weißwasser). Немачка држава званично признаје ово место као део Лужичке Србије.
Одрастао је у Краушвицу (Крушевцу) у Лужици.
Одлично познаје своје српске корене, историју, обичаје и традицију, а залаже се за отпризнавање Косова.
Његова странка је тренутно друга најјача у земљи

Доловац, шта им је конкретно тема и ко су гости? Питам јер ми ТВ "није при руци", па да после могу да потражим снимак на Нету.

Nazad
Vrh